Reklama

Reklama

Čtyři dobré dny

  • USA Four Good Days (více)
Trailer 1

S dcerou se sice dávno nestýká, ale teď jí musí pomoct přežít první čtyři dny odvykací kúry. Podle skutečného příběhu o boji se závislostí na drogách. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

claudel 

všechny recenze uživatele

Povedené komorní drama, které prošumělo. Nebýt Netflixu, asi bych se k němu nikdy nedostal. Mám možná jedinou výtku. Mila Kunis je na tu roli příliš krásná, i když je namaskovaná a měla by vypadat odpudivě, stejně to nefunguje. Holt má někdo od přírody naděleno více... Herecky dostala možná vedle Černé labuti nejvážnější příležitost. Nejvíce na mě zapůsobilo její vystoupení ve škole, kde hovoří dětem o svých zkušenostech. Glenn Close asi nepotřebuje ani komentář. Je trestuhodné, že taková herečka ani na osm pokusů nedostala nikdy Oscara. V každé své roli je jistá, přesná, důvěryhodná a excelentní. S Milou sehrávají výborný a uvěřitelný part. Silný příběh na téma, o kterém se musí mluvit, psát a varovat věčně! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Drama natocena podla skutocnych udalosti o zavistlosti na drogach,ktora vdaka vybornym hereckym vykonom spada do nadpriemeru,Mila Kunis je na nepoznanie zmenena,uplne realne vyzerala ako fetacka,bola odporna,ak mam byt uprimny a Glenn Close excelovala,pre niekoho to bude nuda,no pre mna dalsi film,ktory zdviha varovny prst nad uzivanim omamnych latok,ktore maju hrozne dosledky,takze davam pat hviezd...:-) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Čtyři dobré dny je působivé drama s výrazným ústředním tématem, ovšem právě to tomuto snímku až tolik nedominuje, jelikož tu jsou dvě herečky, které si ten film ukradli sami pro sebe a především jejich zásluhou se jedná o silnou podívanou, jíž lze sice i něco málo vytknout, což i udělám, nic to nicméně nemění na faktu, že určitě stojí tento film za pozornost. Každopádně to co zde předvedli za výkon Mila Kunis a Glenn Close, to nelze skutečně nazvat jinak, než jako strhující herectví, dovolím si ho nazvat snad až absolutním, přesvědčivé, věrohodné, silné, prostě radost to pozorovat a opakuji, jen kvůli těmto dvěma hereckým esům stojí Čtyři dobré dny za vidění. Zápletka pak sice patří k těm slabším prvkům, nicméně i ona dokáže zaujmout, jen jí prostě ale chybí větší propracovanost, jelikož na dané téma mi to přišlo až příliš jednoduché a možná i trochu naivní, a spíš než jako celek funguje film v jednotlivostech, kdy spousta scén je vážně dech beroucích, nekompromisních a velice silně dramaticky působivých. Škoda v tomto ohledu je pak snad jen úplného závěru, který možná nemusel být až tak sluníčkový, na druhou stranu díky sympatickým postavám je to ale možná i dobře. Jinak mi tu chyběla výraznější atmosféra a celkově možná syrovější pojetí by výslednému dojmu ještě také přidala, i přesto ale Čtyři krásné dny považuji za povedený snímek, co má rozhodně díky svým vysokým kvalitám co nabídnout. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Konečne lepšia úloha pre Milu Kunis. Glenn Close hrala opäť výborne, ale zasa na druhej strane, videl som ju už aj v lepších úlohách. Film je fajn a má mať aj nejaké posolstvo. Mne prišlo trochu silené, a záver filmu, ktorý som tak trochu tušil mi prišiel slabší, ako by mohol byť. Inak sa jedná o fajn vzťahovú komornú drámu. 6,7/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOŽNÁ TO TENTOKRÁT ZVLÁDNE…“  Drama ze života matky, jejíž dcera chce skončit s fetem Po patnáctý… Tohle téma mě pokaždý (chca – nechca) přinutí mít takový ty rouhačský myšlenky. Tady i díky parádní Glenn Close a neskutečný Mile Kunis!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na článku novináře (a spoluautora scénáře) Eliho Saslowa „Jak se má Amanda“. 2.) Jde o skutečný příběh Amandy Wedler (a její rodiny). 3.) Thx za titule “Kamila Králiková“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Od roku 2021 byla Amanda Wendler (podle níž byl tento film natočen) čistá. Spolu se svou matkou Libby Alexander se věnovala obhajobě závislých a jejich rodin. (Johnny.ARN)
  • Inspirováno Amandou Wendler a Libby Alexander. Jejich fotografie se objeví hned na začátku titulků. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama