foto

Gloria Garayua

  • nar. 18.10.1978 (40 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Gloria má předky v Portoriku a vztahy s domovskou zemí udržuje stále živé svou účastí v latinskoamerickém vysokoškolském spolku Hermandad de Sigma Iota Alph. Narodila se a vyrůstala ale v Bronxu, na vysokou školu ale chodila na Long Island. Zde také promovala summa cum laude, tedy s výbornými výsledky. Měří metr padesát sedm a vcelku slušně umí hrát na klavír.

S herectvím začínala v televizi – v roce 2004 se poprvé objevila v Policii New York a o rok později v jedné epizodě Joeyho, seriálu Odpočívej v pokoji, Křižovatek medicíny a Policejního odznaku. Svůj filmový debut si odbyla v komedii Finty Dicka a Jane z roku 2005.

Od té doby hraje především v seriálech (Odložené případy, 3 libry, Tráva, Pohotovost, Shameless, Castle na zabití, Sběratelé kostí, Southland, Fixing Paco). Mezi její nejznámější seriálové role však stále patří stážistka Graciella z Chirurgů a slečna na hlídání z Města žen.

Jumpstar

Herecká filmografie

Filmy

2016 Driving While Black
2015 I Am Gangster
2009 Mother and Child
2008 The Apostles (TV film)
Zázraky se nedějí
2005 Finty Dicka a Jane

TV seriály

2019 Sněží! (TV seriál)
Protect and Swerve (S03E01)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
S.W.A.T. (TV seriál)
Cuchillo (S01E02)
The Good Doctor (TV seriál)
Not Fake (S01E06)
Vražedná práva (TV seriál)
It's War (S03E13)
Go Cry Somewhere Else (S03E12)
Not Everything's About Annalise (S03E11)
2016 Americká manželka (TV seriál)
The Nap (S01E02)
Animal Kingdom (TV seriál)
Stay Close, Stick Together (S01E03)
Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
Don't Tell Annalise (S03E04)
další epizody (4)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rock Creek Park (S10E18)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and the Houseful of Hookers (S02E78)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný rozpočet (S06E05)
2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Bleed Out (S05E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
2012 Shameless (TV seriál)
A Bottle of Jean Nate (S02E07)
Castle na zabití (TV seriál)
Vraždy podle pohádky (S04E17)
2011 Město žen (TV seriál)
Děcko na krku (S02E16)
2010 Město žen (TV seriál)
Divný zvuky (S02E03)
Chirurgové (TV seriál)
Střelec (S06E23)
Hledání stavu blaženosti (S06E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Seattle Grace: On Call (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
Přestaň se bát (S06E03)
Pět stupňů zármutku (S06E01)
další epizody (10)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
V půlnoční hodině (S05E09)
Vzájemně spjati (S05E08)
další epizody (9)
Tráva (TV seriál)
No Man Is Pudding (S04E05)
The Three Coolers (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Jádro pudla (S04E04)
Ať pravda zabolí (S04E03)
Měním se, tedy jsem (S04E01)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey... a jede se dál (S01E24)
Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Čas letí (S05E04)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 The 2nd Annual Carney Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace