Reklama

Reklama

Více

Trailer

Obsahy(1)

Stefan je mladý student, ztracený sám v sobě, který prahne po dobrodružství. Na své cestě autostopem se nechává vést sluncem a dostává se z Německa až do Paříže, kde potkává mladou, přelétavou Američanku Estelle, která jej zasvětí do světa drog. Pár mladých milenců, vyhledávající stále silnější pocity a prožitky, odcestuje na Ibizu, kde se oddávají svým nebezpečným vášním. Stávají se zajatci své lásky, drogové závislosti a také Estellina dávného přítele — zdá se, že jejich příběh nemůže mít jiné než tragické vyústění… (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tento zvláštní film jsem prvně viděl na mém prvním setkání s fanklubem Pink Floyd a ač mi v té době přišel takový všelijaký tak musím říct, že je určitě velmi kvalitní. Až dětinsky naivní feťáci, kteří se věčně hádají kvůli drogam a přesto se stále milují. Z moci drog se nikdo nedostane a i o tom je tento odlišný snímek. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů od evropských režisérů zaměřený na problematiku drog. Pro mě je film určitě zajímavý díky hudbě Pink Floyd, mám doma soundtrack. Příběh není zvláště nijak nadprůměrný, zajímavý je dobou vzniku, debutem známého režiséra, a první rolí Mimsy Farmer na evropském kontinentu, kde odehrála posléze více rolí. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh je veľmi osobitým a prevažne slobodomyseľným snímkom, ktorý zaujme najmä skvelým soundtrackom od Pink Floyd a jemne artovým štýlom réžie. Neudeje sa tu síce toho veľa a príbeh je pomerne ľahko predvídateľný, ale atmosféra bola budovaná dobre a pútavo. Celkovo ale v rámci žánru som videl určite aj lepšie filmy. 60 % ()

Fish

všechny recenze uživatele

Předně musím říci, že jsem film neviděl. Na to, že ho komentuju docela zajímavé :-) Nicméně chtěl bych se zmínit o jiné věci a to, že soundtrack k filmu dělali Pink Floyd (poté vydáno jako album More). Soundtrack sám o sobě je naprosto skvělý, teda jako ostatně vše od Pink Floyd. Nevím ale, jak by vyzněl s filmem... ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Tak trochu prázdna moralitka, s nesympatickým, násilným a abusive hlavným hrdinom, ktorú nad vodou drží iba príjemná šesťdesiatková atmosféra v pôvabných lokáciach a fantastická Mimsy Farmer. Nie len, že skvelo hrá, ale je aj krásna a na plátne takmer konštantne nahá (miestami asi až príliš často, bolo to ozaj potrebné?). Pink Floydov som tu ledva zachytil (a to som sa snažil na nich sústrediť!). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Autorem soundtrack jsou Pink Floyd. (frashmaker)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. května 1969 na filmovém festivalu v Cannes. (BMW12)

Reklama

Reklama