Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Tak já nevím, ale tohle mi prostě vůbec nesedlo. Totální sračka a já se snad jen jednou či dvakrát pousmál. Rozhodně nejsem odpůrce těchto ujetých slátanin. Je to tak na půl – některé mi sednou, jiné zase vůbec ne. Bylo to zde krvavé, mělo to nějaký nápad a Cage zde působil tak o 10 – 15 let méně, než mu ve skutečnosti je. Jenže to je asi tak všechno. Přišlo mi, že to mělo 4 hodiny délky. Ta omladina – ti mi opravdu vadili. Cage byl zde nemluvný, tvářil se jak kakabus a ani mě nepobavil. Jak hrál ten automat či co a do rytmu hudby sebou házel, možná to mi trochu vykouzlilo úsměv na tváři. Chtěl jsem dát odpad, ale nechci být až tak krutý, prostě je to asi i částečně můj problém, že mi tento pokus o humor nesedl. Tečka. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mlčenlivý Cage v poloamatérské parodii na brakové slashery sedmdesátých let. Bizarně znějící premisa je dostatečně nosná (škoda že to do pazour nedostal někdo talentovanější) a i když to celé nedává ani za mák smysl, ve chvíli kdy hrdina umlátí tyčí animatronického pštrosa nebo lasičku, do kterého se vtělil úchylný znásilňovač dětí bude vám to jedno. Zábavné písničky, nelogické chování zabíjených dětí i samotného Cage (automat, energeťáky) jsou v podstatě bonus. P.S: Otevřete si k tomu něco silnějšího. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Levné, hloupé, ale zábavné a s nejlepším českým dabingem Nicolase Cage, byť tedy nepromluví ani slovo.  Animatronické gore pak výborné, samý olej, plyš i kovové součástky. Klasický se pak bohužel omezí jen na rudou tekutinu a jedno přepůlení. Nejvíc ale zklamal sex, tohle by se v osmdesátkovém či devadesátkovém braku nemohlo stát.  V jedné z rolí zmalovaná kozatá štětka a při šoustání zůstane oblečená, no jak se to dnes říká, wtf? Mlčenlivý Cage a všechny scény s ním jsou pak dojmově o několik stupňů výš než všechno ostatní a osobně by mi vlastně daleko víc sedl pouhý osamělý plyšový masakr pana Klece v pekelném lunaparku pouze s hláškami oživlých pouťových atrakcí než sledovat otravnou vatu s příšernými "herci".  Tři a milovníci dobrého filmu pochopitelně ruce pryč. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že Nicolasovi to je už úplne u prdele. Je mu úplne jedno, kde sa zhovadí, ale neverím, že za takéto braky môže brať veľké honoráre, veď celé jeho herectvo viac menej stálo na mlátení gumenej či plyšovej príšery a po celý čas mlčí. Je smutné, keď oscarový herec rezignuje na vlastnú dôstojnosť. Amaterizmus filmu zvýrazňuje aj fakt, že tam nejaký pár nehercov v rámci pauzy pri boji o holý život začne šukať, ale že takmer v komplet oblečení, dobre že na sebe nemali fusaky. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nádherně bizarní film s cíleně trashy estetikou. Nicolas Cage se dostane do zapadákova, kde obětují cizince duchům vrahů. Jeho role v tomto filmu? 1. prohodí jen jediné slovko; 2. stráví Five Nights at Freddy's jako paňmáma uklízečka; 3. je neskutečně badass; 4. postupně slupne pakl energeťáků (= picí hra pro otrlé); 5. má narozeniny. Upozornění: ten otravnej narozeninovej šlágr vám z hlavy jen tak nezmizí. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)

Reklama

Reklama