Reklama

Reklama

Psycho Goreman

  • USA Psycho Goreman
Trailer 1

Obsahy(1)

Před dávnými věky, na vzdálené planetě Gigax, vládlo svrchované bezejmenné zlo. Tato bytost shromáždila nepředstavitelnou moc a byla připravena zničit vše dobré a spravedlivé v celém vesmíru. Síly dobra se však spojily a v poslední hodině svrhly zlo z jeho trůnu. Bylo uvězněno v žaláři daleko mimo dosah, avšak kdyby mělo být kdy osvobozeno, znamenalo by to jistou zkázu pro veškerou existenci. Oním vězením je Planeta Země. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak koukám, že tenhle kousek má u zdejších hororových kolegů většinou kladný hodnocení. Což nechápu. Za mě je to ale chujovina jako vrata. Sice se tu objeví ucházející gore a pár vtipnejch hlášek ale jinak je to fakt strašná chujovina. Popravdě ani nechápu pro jakou věkovou hranici byl tenhle film určenej. Zlatá Troma a její Toxický mstitel. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto je riadna ko..tinka. Neviem, či je to pocta 80-tkám a 90-tkám alebo ich snaha o sparodovanie, ale čo viem, že práve z tohto obdobia režisér čerpal všetku inspiráciu. Film neupustí od pútavosti, stále sa tam niečo deje, len škoda, že sa všetko vsadilo na jednu hnusne iritujúcu detskú postavu, ktorá mi pila krv, hned od začiatku.  A to bol môj najväčší problém. Bolo mi jedno, aký lacný príbeh to je a i to, že niektoré masky boli, ako z veľmi zúfalého maškarného plesu Bolo mi jedno aj to, že niektoré dialógy boli hrozne trápne a to hlavne od tej upišťanej dievčiny, ale za to, od Psycha boli do cela trefné. Film sa Neberie vážne, to je ok. Psycho Goreman by zapadol hlavne v tých spomínaných 80-tkách, ale keď je už tu, tak čo narobíme. Splatter je to, ale parádny, ako keby som pozeral toxického pomstiteľa a iné brakové zábavnosti. I keď toto nie je až tak vtipné, zato to zas vobec nenudí. Len škoda, že film stavia na nesprávne karty i na klišéovitý príbeh. Slabé 3*. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak "Psycho Goreman" je pre mňa vyslovene guilty pleasure film. Netreba nad ním veľa premýšľať, netreba to nejako vysoko riešiť, len proste si užiť jazdu praktických efektov a celkom bizarného príbehu. Myslím si, že malá Mimi je celkom psychopat a miestami vie byť celkom otravná, no tento film má niekoľko scénok, ktoré ma vysoko pobavili. Najviac asi keď PG rozpráva s Miminým otcom keď sedí na záchode a zjavuje sa mu ako strašidelná hlava a hovorí mu kam má ísť a kde je adresa a podobne. To sú skvelé scénky. Tiež je vtipné ako je najväčší zabijak, akého kedy vesmír poznal jednoducho ovládaný malým psychopatickým dievčiskom, ktoré by si asi skôr zaslúžilo byť niekde na psychiatrii. A je vtipné, že príbehovo to pôsobí reálne ako veľmi obyčajný rodinný film so všetkým čo k tomu patrí, no v realite je to zasadené do celkom gore hororu. A to je asi to, čo ma na filme baví. Robí si to prakticky srandu z rodinných TV filmov so všetkými jednotlivými klišé a nejako ma to proste bavilo. Je to reálne dobrý film? Asi nie. Ale je to film, ktorý ma bavil. Hodnotenie: B ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bych nazval překvapením roku! Po shlédnutí krátké ukázky a přečtení jedné recenze, jsem byl velmi blízko obrovské chyby. Nakonec jsem se však přeci jen rozhodl, že se na tento na první pohled odpudivý film podívám a následně jsem za to moc rád. Tohle není horor, ale komedie a rozhodně ne ledajaká! U filmu s nálepkou horor/komedie jsem se ještě nikdy takhle nepobavil. PS: doporučuji se koukat alespoň ve dvojici, jelikož sám nevím jak by film dopadl, pokud bych na to koukal v jiné náladě o samotě. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové retro se vším všudy od masek přes gore až po vizuál. Pobavilo hlavní monstrum, maskéři se vyblbli i s různými mimozemskými rasami, najde se tu několik odkazů na žánrové klasiky a sem tam se člověk zasměje. Snad jen holčička v hlavní roli byla trošku protivnější, než by bylo zdrávo, ale to je spíš detail. Po trošku rozpačitém Leprechaunovi se Kostanski pomalu vrací na tu svojí vlnu a to je dobře. 80% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (8)

  • Psycho Goreman pochází z planety Gigax, což je pravděpodobně narážka na jednoho z tvůrců fantasy hry na hrdiny „Dungeons & Dragons“, Garyho Gygaxe. (HellFire)
  • Nanést make-up na Matthew Ninabera (Psycho Goreman) trvalo každý den několik hodin – herec musel častokrát dorazit na plac brzy ráno a odcházel pravidelně mezi posledními. Hraním v kostýmu strávil tolik času, že ho často nepoznávali ani členové štábu a jednou na něj dokonce zavolali ochranku, aby jej vyvedla z placu. (HellFire)
  • Jako první se natáčely scény s dětmi, načež následovalo natáčení scén s dospělými herci, přičemž za děti zaskakovali členové štábu. (HellFire)

Reklama

Reklama