Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomstitelia sa nakazia zombie morom a preživší hrdinovia sa vydajú hľadať liek. (Disney+)

Recenze (39)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem si myslel, že tento díl bude převážně na styl Mad Maxe, kde hlavní postava bude Peter Parker jakožto jediný přeživší šíleného světa zombie. Místo toho, jsem dostal další stereotypní a zbytečnou týmovku, která ještě k tomu udělala klasické klišé zombie žánru. A tohle řeznictví pro potenciální příběh Spider-Mana dělá prakticky pořád, kdy si konečně uvědomí, že Peter NENÍ vedlejší postavička a zaslouží si 100% screentimu. Disney to s ním prostě nikdy neumělo a tenhle díl je prakticky naprosté meh. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečakal som, že by sme sa niekedy dočkali spracovania Marvel Zombies, hlavne keď má teraz Marvel pod palcom Disney. Ale nakoniec to prišlo, síce ako animovaný kraťas v rámci What If..., ale čo narobíme. A nejak ma to nevtiahlo. Vadil mi trochu humor na začiatku, našťastie rýchlo prišli vážnejšie momenty, ktoré si podobná téma priam žiada. A trochu mi prišiel zvláštny dabing Marka Rufalla, ktorý pôsobil, ako keby sa práve zobudil. Otvorený koniec tiež k dobrému pocitu nepridal. Ale aby som sa len nesťažoval, tak tu bolo pár pekných momentov, napríklad postavy zomrú tak, že sú odtiahnuté mimo kameru. Ale zase sa trochu posťažujem, lebo ono je to celkom fajn atmosférické, ale keď už po tretíkrát postavu odtiahli mimo záber, aby ju zabili, tak to bolo celkom ,,meh". Ale je mi jasné, že nemohli ukázať trhanie hrdinov na kusy priamo, to by sme si veľa priali. A ten JEDEN moment, prevzatý priamo z komiksu, mi prišiel celkom nasilu vtlačený do deja. Nemal totiž ten dopad, aký by mohol mať. (SPOILER: Je divné, že Vision láka ľudí, aby mal krmivo pre Wandu, ale stačí pár slov od hrdinov a ,,ľutuje" svoje počínanie. Keď už, tak ho mali nechať v tom ,,zlom" móde. KONIEC SPOILERU). Takže prvá epizóda, ktorú nevypínam s takým nadšením, ako predchádzajúce. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší než jsem čekal. Motiv zombie apokalypsy skýtá obrovské množství zajímavých námětů, o to víc mě mrzí, že výsledek je takový nemastný neslaný. Přehnanou rychlostí vyprávění a přeplácaností jednotlivých scén se vracíme k premise prvního dílu, kde lidé (a androidi) mění své motivace v rámci vteřin, protože na vysvětlování nezbyl čas. Také si mi nelíbilo zacházení s postavami ve stylu "ty teď zůstaneš vzadu a bezdůvodně umřeš, protože si to žádá dramatičnost". Obecně tu postavy jeví nulové emoce, i když jim před očima umírá láska jejich života. Předchozí dva díly měly nápad, tohle je jen vaření z vody. Potěšilo v podstatě jen zapojení postav jako Sharon a Hope, jelikož ty si v hlavním marvelovském vesmíru moc pozornosti neužily. Asi nejzbytečnější díl. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další slušná epizoda, jen mě mrzí, že vždycky utnou v tom nejzajímavějším. Seriál by rozhodně vytěžil z delších epizod, aspoň nějakých 35-40 minut. Vím, že dojde k nějakému propojení a že se s postavami setkáme znovu, pochybuji ale, že by dokázali narychlo uzavřít úplně všechny linky. Líbilo se mi vykreslení charakteru Petera Parkera (ačkoliv ta zvláštní skoro-romance mě trochu vyvedla z míry) škoda jen, že jsme neslyšeli hlas Toma Hollanda - jinak se však prakticky všichni vrátili, což je opět plus. Měl jsem zpočátku radost, jak se tvůrci nebojí jít trochu do temna, ale v polovině jsem pochopil, že to vlastně vůbec neberou vážně a dělají z toho zbytečnou komedii. Škoda, díl by měl potenciál být stejně těžký a vážný jako ten předchozí, bohužel byl tento potenciál promrhán Scottem ve skleničce. Animace jako vždy skvělá, tak jako hudba. 6.5/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další povedená epizoda, která dá zavzpomínat na to nejlepší z The Walking Dead, kdy šlo čistě o přežití a mohli jsme se bát o všechny postavy. Právě takovýto pocit jsem měl z tohoto dílu a opět jsem to žral od začátku do konce. Kéž by nějaké příběhové linky pokračovaly, protože to opravdu stojí za to. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (23)

  • Když Scotta zachrání plášť, řekne: „Wingardium Leviosa“. Jedná se o referenci na známé kouzlo z knižní a filmové série Harry Potter. (Kubaaa97)
  • Díl je inspirovaný komiksovou sérií „Marvel Zombies“ (která vyšla v 5 sešitech od prosince 2005 do dubna 2006) od tvůrce „Walking Dead“ – Roberta Kirkmana. Podle původní předlohy byl hlavním protagonistou Magneto, který se ukryl ve vesmíru se zbytky Avengers. (UncleMorty)
  • Black Panther je zde držen jako potrava pro zombie Scarlett Witch, stejně jako v komiksech. V nich ho však unesl Hank Pym, nikoliv Vision. (NiWi)

Reklama

Reklama