Reklama

Reklama

Archiv

Trailer 1

V roce 2038 se odborník na robotiku vyrábí kopii svojí zemřelé manželky i s jejími vzpomínkami. Prototypy, které vytvořil jako první, ale začínají čím dál víc žárlit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne úplně záživná sci-fi o tom jak si Theo James staví repliku mrtvé manželky chvilku připomíná Black Mirror, chvilku zase Ex-Machinu z wishe a dohromady funguje s bídou na půl plynu. Jestli se něco Rotherymu povedlo, pak je to ne zrovna nejoriginálnější, ale v rámci možností solidně překvapivý závěr...40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi by tomu viac slušala cca hodinová stopáž a zaradenie do seriálu typu Black Mirror. Extra originálne to nie je, v niektorých scénach sa režisér inšpiroval seriálom Westworld, v retro dizajne starších verzií robotov zase v klasikách typu Silent Running. Treba byť správne naladený, mať slabosť pre podobné komorné sci-fi, zato s kvalitným vizuálom a potom vás prekvapí aj pointa. Tá je nečakaná, nie je síce prevedená totálne odzbrojujúco, ale zase sme pri tej slabosti indie scifíčok. No a Theo James to celé utiahol, myslím si, excelentne. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi o umělé inteligenci typu A.I.od Spielberga nebo Ex machina apod., ale tohle bylo tak nudné s nezajímavým dějem, že nechápu, jak jsem to mohl vydržet do konce, který mě v poslední minutě hodně nasral. Asi bych to několikrát vypnul, ale držel mě dobře namixovaný zvuk a hudba, kterou jsem si nesmírně užíval. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

S filmami a pribehmi s umelou inteligenciou sa za poslednych 10 rokov roztrhlo vrece a je to logicke, kedze je to jeden z najdolezitejsich smerov technologickeho vyvoja. Ale vdaka tomu som uz ich videl mraky a mam s cim porovnavat. Toto prevedenie je o cosi slabsie, ako by som chcel, ale neurazi. Twist v zavere bol celkom fajn. Niektori sme ho mozno tak trochu cakali. Niekomu moze sadnut. 50% ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Vidím, že hodnotenia sa líšia a to razantne, niet sa čo diviť. Tajomno, ktoré nám je pomaaaaaaaly predkladané tajomnom aj zostane. Nevysvetlené výlety AI krabice č.2 k vodopádu a k jazeru. Ženy roboty, ktoré dostanú citový software začnú na seba žiarliť, ale žiadne súboje neuvidíme. Staviteľ robotov, ktorému dochádza čas a firme trpezlivosť si nakoniec vytvorí dokonalú ženu, ktorej chce nahrať hoci sa vzpiera SW svojej mŕtvej priateľky, ....alebo nieje mŕtva? Hviezda za scénu kde si robotka k nemu ľahne do postele, scenériu s vodopádom a záverečnú scénu. ws ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v Budapešti (Maďarsko) a v uliciach Chicaga (Illinois, USA). Vonkajšie zábery z vodopádov sú z Månafossen v Nórsku. Natáčalo sa od konca októbra 2018 a skončilo sa vo februári 2019. (Arsenal83)
  • Film mal mať pôvodne premiéru na South by Southwest v marci 2020, ale kvôli pandémii COVID-19 bol zrušený. Namiesto toho dostal digitálne vydanie s obmedzenými premietaniami v kinách po celých Spojených štátoch 10. júla 2020. (Arsenal83)
  • V jednej z úvodných scén je v pozadí počuť pieseň "St. James Infirmary". Je to pieseň o mužovi, ktorý vidí svoju manželku/priateľku natiahnutú na stole v márnici. (Arsenal83)

Reklama

Reklama