Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fenomenálně natočená akce (tedy krom té LOL scény auto vs motorka) a ještě lépe natočené souboje. Všechno funguje, jen scénář malinko kulhal. Možná za to může fakt, že jsem se několikrát úplně ztratil. Bohužel kluci čínský vypadají ve vedlejších rolích prakticky stejně a regulérně jsem v těch chvílích netušil, kdo to je a co řeší. takže pokud patříte mezi ty se super schopností “rozehnám od sebe asiaty i v noci se zavřenými očima, klidně si jednu hvězdičku přidejte. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý v Hongkongskom akčnom žánri poletuje s úspechom už mnoho dekád. Heroic bloodshed je zrejme najlepšia odroda tohto celku. A priaznivci Wooa, Lama či Harka vedia, že si prídu na svoje. V tomto prípade a v modernejšom kabátiku oblečom prípade, je to trošku smutne a vyšumele vyzerajúci pokus o niečo, čo je už síce za zenitom a to najlepšie sa ponúklo v posledných dvoch dekádach minulého storočia, ale ide o svižnú, aj keď možno o niečo viac dlhšiu estrádu, medzi prestrelkami a výbuchmi. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Bong (Donnie Yen) je mimoradne respektovany policista , ale dohani ho minulost,kdyz je ohrozovan zahadnou skupinou kriminalniku vedenych Ngo (Nicholas Tse). Jsou to byvali koleove zmenivse se na kriminalniky. Je zde svalnate oldschoolova akce s zanrovymi potechami. Vse je provazeno vybornymi hereckymi vykony. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Raging fire je hongkongska akcna krimi zalezitost v hlavnej ulohe so slavnym Donnie Yenom,na ktorom uz sice vidiet i citit z pohybov,ze vek robi svoje,ale este stale je schopny predviest svoje bojove umenie v plnej krase,nudit sa urcite nebude aj napriek viac ako dvojhodinovej stopazi a film je venovany na pamiatku zosnulemu skvelemu reziserovi Bennymu Chanovi,ktoremu vzdavam poctu a dakujem,no a moje hodnotenie je samozrejme na plnu palbu...:-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBÁVÁM  SE, ŽE AŽ PŘIJDE ČAS,  ZEMŘE KOLEGŮ JEŠTĚ VÍC“ …“ NE, TENTOKRÁT PADOUŠI ZEMŘOU DŘÍV...“   Akční krimi thriller, starýho, dobrýho honkongskýho střihu. Všechno je v tempu, často se tady někdo rve a padouch je schopná a nejednoznačná osoba. Jednoznačná a schopná osoba je ale Donnie Yen, polda z masa a kostí, schopnej po rvačce vyplivnout zub (svůj). Zajímavý jsou chorea, třeba „ruční“ bitka auto vs. motorka, nebo souboje na nože a na smrt. Závěrečná přestřelka se nese v tom pravým honkongským stylu alá John Woo nebo právě Bennyho Chana, kterej už (bohužel) nic nenatočí.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu uctít památku Bennyho Chana. 2.) Baví mě, když (bejvalý) policajti ničej policajty.  ///  Thx za titule „Langi“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama