Reklama

Reklama

Recenze (3)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No a je to tu zas, prokletí dnešního večera pokračuje. Z tohoto dílka mi není ani zima, ani teplo, ani radost, ani zlost. Prázdnota zahaluje mou mysl. Děj vo hovně, polda se snaží napodobit Stathama ? Asi ? Hudba či co to mělo bejt mi vykutala díru až do prdele a po celým tom utrpení přišel konec, kterej nepřinesl opět ani hovno.  Takže máteliněkdo chuť se do týdle sračky pustit, rozpalte si žehličku a na půl minuty si ji přilepte na rypák. Dostane se Vám mnohem většího potěšení, než je sledovat tohle ruský utrpení. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejhorších mnou viděných novodobých ruských filmů, a že jsem jich už pár desítek viděl. Námět sám o sobě špatný není, ale jeho zpracování je tragické. Kostrbatě a zároveň i nudně napsaný scénář, ubohé (a místy směšné) herecké výkony, nevýrazní a nepřesvědčiví herci, naprosto děsivá, k ději absolutně neštymující doprovodná hudba... Celý film má takové to upocené, buranské, poloamatérské fluidum, jako kdyby ho točili Češi někdy v devadesátkách. A jak by asi taková gangsterka po česku dopadla, je vám snad jasné. A nebo to snad byl tvůrčí záměr? Situovat děj kamsi do poslední dekády druhého milénia, a zároveň film natočit tak příšerným způsobem, jakým se tehdy filmy ve východní Evropě točily? Ja ně znaju, no mně vsjo ravno. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchý děj a hodně prostinké televizní zpracování. Výsledek působí hodně amatérsky a nepřináší vůbec nic. Ani zábavu. ()

Reklama

Reklama