Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vzalo za brzlík. Zejména u sněhulákovy písně nezůstalo ani jedno moje suché oko suché. A taky tam jsou Jap..zvláštní Indiáni. A písnička o popravě. A úžasná úvodní scéna. A slovo, které si vymysleli a dá se použít na milion a jeden způsob. A kyklop s jehňátkem. A vůbec, zjišťuji, že vlastně nemám odpor k muzikálům, jak jsem dlouho myslela - jen musí být muzikál ujetý až úchylný, abych naň pohlížela se zalíbením (kdo dobře natočí Shoggoth on the Roof, dostane se do vybrané společnosti na seznamu mých hrdinů). ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pro fanatického fandu South Parku je tohle velké zklamání. Náznaky klasického humoru Parker/Stone už tu sice najdete, ale to, že je snímek hodně levný a v podstatě i amatérský je z toho cítit na míle daleko. Naštěstí film nebrzdí žádná dlouhá stopáž a tak vše rychle jede ke konci, který je opravdu vrcholem filmu, takže gradace je zde silnou stránkou. Jenže, že bych u toho seděl zařezán v sedačce a královsky se bavil se opravdu říct nedá. Spousty hluchých míst, chuť si zpravím na další dílech South Parku, tam ta levná animace sedí daleko daleko více. Na druhou stranu už vím, že kdykoliv je zlo - let's build a snowman. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No je to docela sranda a ty písničky jsou taky docela ok, hlavně ta o kobylce, ta je super ... Je to spíš taková komedie a celé mi to přišlo jako by parodie na už tak dost ujetý film Dravci / Žer, nebo umři (1999). Jenomže tento film byl natočen dřív a je starší, takže možná Dravci vycházeli z něj ... No to je v podstatě jedno. Jinak nevím co k tomuto filmu víc napsat, na TROMU to dost ujde, je to takové umírněné a přitom vtipné. Netlačí to tolik na diváka jako jiné "TROMA-specialitky". Přehrávání herců je samozřejmostí, ale právě že to přehrávání mi připadne docela dobře zahrané... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím tvořit opozici k většině hodnotících - z žádného vtipu jsem nespadl ze židle, humorných scén tam bylo pomálu, písně mi nepřišly chytlavé a celé se to podle mě dost nepříjemně vleklo. Největší řežba se odbyde hned na začátku a člověk pak čeká, že si film nastavené tempo udrží a nastane 90minutový masakr jako třeba ve filmech Evil Dead 2 nebo Braindead. Hned s další scénou ale přijde zklidnění a to se změní až v posledních minutách. Kanibal! Muzikál tak názvem, popisem i plakátem klame tělem. Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení? To zní skvěle, ale bohužel brutalita a líbezné songy zabírají tak desetinu stopáže. Zbytek je nepříliš vtipná vata. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)
  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)

Reklama

Reklama