Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (6)

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice dobrá série která mě velice pobavila, musím ale říct že tu bylo hodně epizod které byli slabší takže ty velice dobré to ještě zachránili a tak padly 4 hvězdy. Tuhle sérii velice doporučuji a pět hvězd utekly o pouhý půl bod ! 8,5/10 ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série South Parku. Všechny epizody jsou téměř dokonalé, vtipné, zábavné záležitosti, které si prostě nelze neužít. Už od první epizody jedeme naplno, potom nás čeká další výborná epizoda o hipících, super epizoda o zpěvu, legendární epizoda o Kennym, geniální sportovní epizoda, naprosto odzbrojující nálož super scén s Buttersem a Ericem, potom další super epizoda, a následně pět dalších pětihvězdových dílů, celé to potom dovršuje zajímavá a výtečná předposlední epizoda o záchraně velryby, a emotivní závěrečná epizoda. Na druhou stranu v této sérii ode mě dostaly pět hvězd úplně všechny epizody. Tohle je tedy konec tohoto skvělého období, i když i následující řada stála za to. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (85)

  • Celá zápletka je vystavěna jako parodie na film Jádro (2003). Cartmanem sestavený tým pak pro změnu paroduje expedici z filmu Armageddon (1998). (Zdroj: ČSFD)
  • Jedna zo záverečných scén, kde Cartman konfrontuje Kyla so židovským zlatom, je paródia na záverečnú scénu s diamantmi vo filme Maratónec (1976). (Velislav)

Reklama

Reklama