Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 11 (2007) (série)


Omluva Jessemu Jacksonovi (S11E01)

(epizoda)
  • USA With Apologies to Jesse Jackson

Obsahy(1)

Randy čelí veřejné ostudě, protože v živém televizním přenosu použil slovo „negr". Cartman se neubrání nutkání poškádlit liliputa, který přišel děti poučit o předsudcích. (TV Prima)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stan Marsh v kolese ščastia použije slovo neger a tak ho celý svet označuje za negrofóba a musí černochovi pobozkať jeho zadok...toto natočil Trey Parker pred 13 rokmi no ešte nikdy táto epizóda nemala taký význam ako teraz . rok 2020 a celosvetové protesty proti rasizmu na odvedenie pozornosti od finančnej krízy. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Ředitelka: Ericu, panu Nelsonovi se nelíbí, jak reaguješ na liliputány. - E.C.: Ach, urazil jsem jeho malé city. Kdybychom sehnali osm takových, tak je můžeme převléct za bobry, dát je do rybníka a koukat, jak staví přehradu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Randy s vidinou výhry 30k USD řekne v živém přenosu "nigger" (na otázku do doplňovačky "Lidé, kteří vás otravují") a díky tomu se stane terčem nenávistných posměšků. Epizodě dodává šmrnc Cartmanův konflikt s trpaslíkem a Stan nakonec pochopí, že to nepochopí. Prvotřídní epizoda. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Replika "Carol Anne, nechoď do světla!" pochází z filmu Poltergeist (1982). (Zdroj: ČSFD)
  • Jeden z dedinčanov, ktorí zachránili Randyho pred smrťou, je bývalý príslušník LAPD Mark Fuhrman, z ktorého sa počas súdnych procesov s O.J. Simpsonom vykľul rasista. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama