Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 21 (2017) (série)


Prázdninový speciál (S21E03)

(epizoda)
  • USA Holiday Special

Obsahy(1)

Mezi dětmi zavládne panika kvůli zrušení Kolumbova dne. Randy se zoufale snaží dokázat, že má DNA amerických indiánů. (Netflix)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ušlo to. Ve škole si dovolí prohlásit Kryštofa Kolumba za čůráka a zrušit den prázdnin. Drtivá většina dílu se točí kolem retarda Randyho, což ujde, ale přeci jen větší zábavu dovede rozpoutat Cartman. Asi dvakrát jsem se od srdíčka zasmál a děj mě úplně neoslnil. Zase mám pocit, že mi unikla nějaká americká souvislost. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Randyho hláška "You can't be nuanced and subtle anymore, or else critics go 'Wow, what was the point of that?'" reaguje na kritiku prvej epizódy tejto série Bílí lidé renovující domovy od recenzenta z Forbesu. (Real Tom Hardy)
  • Scény, v ktorých sa Randy snaží pokúša dať dole sochu Kolumbusa a neskôr na jednej z nich vykoná potrebu, odkazujú na reálne dianie v Severnej Karolíne koncom roku 2017. (Real Tom Hardy)
  • Táto epizóda prešla tromi rôznymi zmenami názvu. Prvé názvy boli: "Drunk and Indigenous", "Completely Self-Indigenous" a "Indigenous People". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama