Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 22 (2018) (série)


Pan Hankey odchází (S22E03)

(epizoda)
  • USA The Problem with a Poo

Obsahy(1)

Pan Hankey se pokusí zažalovat městskou radu kvůli vyhazovu. Ale jeho politicky nekorektní vylomeniny na sociálních sítích vzbudí kritiku. (Netflix)

Recenze (13)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci této povedené série určitě značný propad kvality. Mr. Hankeymu jsem nikdy úplně nedokázal přijít na chuť a celkově onen nápad s urážlivými tweety mi nepřišel úplně dotažený k dokonalosti. Trošku kvalitu vyvažuje genderově a politicky korektní páreček. Moc hezky se tvůrci trefují do více a více aktuálních píčovin, které sunou společnost ke dnu a nastavují tak nechutné standardy, že se z toho jednomu chce blít. Tři kousky. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší díl než předešlé 2 episody, ale i tak jsem zatím ze série nadšen a těším se co si na nás ještě připraví PC babies. Moje oblíbená část ,,Sometimes PC babies do not even know what they crying about" Přesné a vtipné! ()

Zajímavosti (9)

  • Food 4 Little paroduje skutočný reťazec Food 4 Less. (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej Korektné deti plačú, keď uvidia doktora, ktorý mal na sebe tričko so Speedy Gonzalesom, odkazuje na ľudí, ktorí požadovali od Warner Bros. nevysielať programy s touto postavou, pretože je údajne ofenzívna, rasistická a podporuje stereotypy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama