Reklama

Reklama

Recenze (16)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Počínaje scénou s Ježíšem to šlo do kytek. Do té doby to fungovalo, ale pak to pozbylo na realističnosti a už se to nepodařilo znovu nahodit. Často už mi to pak naopak zavánělo nechtěnou směšností. Za dřevěnou nohu bych tomu nejraději ještě jednu pecku sebral, ale nechci úplně znehodnotit počáteční nadšení. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jakmile se objevila Penny s krásnýma očima a dlouhýma nohama (Michele Hicks), rozezněla teskná hudba a uviděla jsem dvojčata, věděla jsem, že je "vyřízeno" a nespletla se, bylo. Intimita, blízkost, hluboký cit tady nabývá úplně jiný rozměr. A ač se jedná v podstatě o zvláštní či podivný film, mně se bolestně zamlouval. Bratrům Polishovým přihazuji hvězdu za křehkost, emoce a souznění, ztvárněné v podobě, která se jen zřídkakdy vidí. Šeptání... ()

Reklama

Trash 

všechny recenze uživatele

Patos, klišé, šablonovitost, předvídatelnost. Herecké výkony mě také nepřesvědčily. Ano, dovedu si představit, že v realitě by prožívaná situace byla nejspíš hodně dramatická a "psycho", ale já hodnotím film, ne jeho téma. A téma je vlastně to jediné, čím se tento snímek může zdát zajímavý nebo alespoň trochu originální, a to je opravdu málo. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Polish točí filmy tak trochu z iného sveta. Niekto sa v ňom môže cítiť stratený, iný otrávený, ďalší zasa bezradný. Konieckoncov, jeho filmy sú aj o odcudzení a odcudzenie nastáva tam, kde nie je buď pochopenie, alebo - čo je ešte horšie - ani záujem pochopiť. Ja tú Polishovu tichú, pomalú a predsa šialene intenzívnu potrebu "porozumenia" chápem a prijímam. Aj za cenu toho, že mi po tom filme zostala na duši taká nejaká čudná jazva... ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Když narazíte na bratry, kteří jsou vám v hlavních postavách tak sympatičtí a pak zjistíte, že oni sami (respektivě Michael) film i vytvořili, asi z toho budete na větvi. Teda alespoň já byl. Postavy mají tak vynikající charaktery a pro mě byli hned od začátku strašně zajímaví. To si pak film užíváte hned jinak. Člověk zírá na obrazovku a říká si, jestli to co vidí v tom filmu opravdu je. Šeptání mezi bratry tomu hodilo menší mysterióznost. A já si celý ten snímek naprosto zamiloval! ...dva osamocené dolary spojené v jednu dvoudolarovou bankovku zdvojnásobí její hodnotu. Roztrhni ji na půl a nedostaneš dvě jednodolarové bankovky. Bankovka prostě ztratí svoji hodnotu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama