Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otřesená Nimue pokračuje sama ve svojí cestě. Pohled do minulosti ale zachycuje děsivé setkání, které jí změnilo život. (Netflix)

Recenze (3)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem se těšil, ale první epizoda dopadla strašně. I proto jsem rád, že v té druhé už jde kvalita nahoru. Jasně... Pořád to není dokonalé a jsou tam logické nesmysly. Celkově však epizoda působí mnohem uceleněji a docela člověka zabaví. Ale jak už tomu bývá, když jde forma nahoru, začnete si zákonitě všímat i věcí podružných. Třeba angažování Devona Terrella do role Artuše. Nijak extra mi nevadí "změny barvy pleti", ale tady mi ten casting jednoduše nesedí. Nechci však jen kritizovat. Pravdou je, že střih dával větší smysl, atmosféra se zlepšila a já tak doufám, že si tvůrci nadále stoupající tendenci udrží. Na Zaklínače to nemá, ale časem... Kdo ví? Troufám si tvrdit, že tomu se Cursed ani zdaleka nepřiblíží. Na druhou stranu by nemusela skončit tak otřesně, jak se na samém začátku zdálo. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se snaží tvářit dospěle (proto se stále vyskytuje dekapitace veškeré fauny s řádně explicitním zobrazením), ale ten scénář je neúnosně jednoduchý, hloupoučký, nesourodý. Pořad se jenom skáče z jedné scény do druhé. Bez citu pro nějakou přirozenou soudržnost, návaznost. Je to čirá esence amatérismu. Prokousat se epizodou je nezábavné, bezcílné bloudění po kterém budete cítit prázdnotu a vztek. PS: ty animované přechody mě vytáčejí do nepříčetnosti. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama