Dokumentární / Životopisný / Drama
Česko, 2020, 5 h 12 min (Minutáž: 26 min)
Hrají:
Stanislav Motl (prův.), Anny Ondráková (a.z.), Max Schmeling (a.z.), Rostislav Osička, Jana Gerleová, Vlasta Burian (a.z.), Karel Lamač (a.z.), Alfred Hitchcock (a.z.), Libuše Šafránková (a.z.), Lenka Kolegarová (a.z.), Michelle Hansen, Jan Parma, Martin Dražan, Egon Erwin Kisch (a.z.), Radan Dolejš, Gustav Oplustil, Jan Kuželka, Hugo Haas (a.z.), Adina Mandlová (a.z.), Maria Bibikov (a.z.), Aleš Fuchs, Zdeněk Štěpánek (a.z.), Jiří Brož, Jiří Štěpnička, Hana Igonda Ševčíková (a.z.), Ondřej Pavelka (a.z.), Pavel Pavlovský (a.z.), Karel Bednář, Tereza Blažková, Žofie Zajíčková, Jiří Štěpánek
(další profese)
Komentáře uživatelů k TV seriálu (4)
NinadeL
6/12 Remitenda podle Motla.(13.2.2021)
sator
Hm... Motl je silnější v jiné investigaci, nebo to není moje téma...Skončil jsem Arbesem a dál už ne...(22.6.2020)
Arsenal83
Podľa mňa si tento dokumentárny cyklus istotne zaslúži červené čísla, v podstate každá časť je veľmi zaujímavá, rieši veci, ktoré iné dokumenty o daných osobnostiach vôbec nezachycujú. O takom ľúbostnom živote Metternicha sa asi len ťažko naučíme na hodinách dejepisu. Plusom sú aj rôzne perličky, ktoré som o daných ľuďoch počul prvýkrát. Napríklad, že keď Hugo Haas mal úspech v Hollywoode, tak mu na kásting prišla herečka, ktorá pre získanie role sa pred ním celkom obnažila (a zrejme čakal čosi viac). A jej budúce meno bolo Marilyn Monroe.(10.7.2020)
Kreptry
Některé epizody jsou slabší, některé zase silnější, ale dohromady je to hezký dokumentární počin.(19.6.2020)