Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sice panu Chavierovi dobře rozumím, nikdo nechce doma vyžranýho synátora a nemožnou Mařenu, která neumí uvařit ani svíčkovou. Vyměnit si rodinky je v téhle době úplně normální věc. 9 z 10 zvěrolékařů doporučuje tuhle symetriku praktikovat aspoň jednou za život. Aspoň nemusíte každým dnem zkuhrat ve sprše, jaký máte nahovno život.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jsou paraziti a symbionti. Javier je čistý parazit, který se snaží vytěžit, co se dá. Tomáse si vezme do parády takovým způsobem, až z toho chvílemi mrazí. Ani tak mě nezajímá, zda by všechny ty náhody mohly ve skutečnosti vyjít (na poslední chvíli zavřené výtahové dveře, úspěšné načasování rozlučky se zahradníkem nebo ukrývání se v kuchyni s vrnícím mobilem v kapse), protože je to přeci film. Co mi vadilo, že zlo zvítězilo. Tedy kdyby šlo o horor, proč ne. A ano, i takhle to v životě bývá, ale přijde mi, jako by výsledku tvůrci fandili. Po řemeslné stránce není co vytknout, herecké výkony velmi dobré. Jen postavu, se kterou by se dalo ztotožnit, aby špendlíčkem vyšťoural. A popravdě, čekal jsem temnější masakr, když už... ()

Reklama

Roman07 

všechny recenze uživatele

Dej postavený na neuveriteľných náhodách. Odísť z domu a nechávať zapnutý počítač, nafingovať autonehodu a zničiť si drahé auto, len preto, aby mohol obliať košeľu alkoholom a poslať e-mail. Pravdepodobnosť použitia spreja v krátkom čase, s tým, že namiesto záchranky, zavolá jeho a on ho bude môcť zabiť. A keď to všetko vyjde podľa plánov štatisticky menej pravdepodobných ako výhra v lotte, tak si ho vezme po pár mesiacoch za manžela. Konanie postáv je ako v telenovele. Lara po manželstve s alkoholikom je ochotná si vziať ďalšieho bývalého alkoholika, o ktorom nič nevie. Na večeri sa jej priznal, že je rozvedený. Keď sa vzali, musel sa skutočne rozviesť. Tvrdil, že má 14 ročnú dcéru, nikdy ju nechcela vidieť? To bola až taká naivná? Žiadny sused časom nepovedal, že jej nový manžel tu predsa býval predtým so svojou manželkou a synom. Jej otec, riaditeľ veľkej firmy, si nič o svojom zaťovi nezistil. Aj jej dcéra veľmi rýchlo zabudla na otca. Bez náznakov traumy sa vysmiata lúči so svojím novým otcom cestou do školy. ()

ICTS 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že od Španělů vždy očekávám hodně, jelikož to jsou mistři v oboru. Tenhle snímek bych popsala jako takovou alternativní verzi Parazita od Pong Čun-ho. Během filmu chceme, aby došlo konečně na našeho padoucha, jenže pravidlo "Na každou svini se voda vaří" zde nefunguje. Jsem ráda, že mě Španělé opět nezklamali! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Špatný film to není, ale na Španělsko není ani dobrý a určitě umí i líp. Hlavní postava Javiera je výborná, stejně tak Mario Casas (Contratiempo) si zahrál další slušnou roli, nicméně film jako celek se veze na vlně průměru a nějak z ní nemůže vyskočit. Celé to působí tak utahaně a vleče se to, posledních 20 minut je film sice úderný, ale bohužel ne až tak úderný, jak by si zasloužil. Působí to celé dost prvoplánově a ve finále nad tím nežasnu jak nad jeho španělskými bratříčky - naopak, za měsíc si na něj spíš ani nevzpomenu. Kvalitní thriller, který na konci zasazuje menší množství paranoidního psychického teroru, ale jinak mi film nemá co dál nabídnout a ve výsledku jsem vlastně i trochu zklamaný, protože Španělsko nasadilo v minulosti laťku standartu daleko výše... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama