Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Muž, známý v oblasti reklamy, však ve svém věku přes 50 let nemůže sehnat práci. Všude chtějí mladé. Musí se proto i s rodinou vystěhovat z luxusního bytu, propustit služebnou a pravděpodobně i prodat auto, aby utáhli synovo vzdělání a vůbec živobytí. Přestěhuje se do bídného bytu v bídném okolí a občas se chodí na dům, v němž dříve bydlel, dívat. Do jeho bytu se nastěhovala mladá rodina s malou dcerou, muž pracuje jako viceprezident druhé největší dopravní společnosti v zemi. Při sledování rozsvícených oken v domě se začnou Javierovi v hlavě vytvářet ďábelské plány. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý psychologický thriller. Španielskeho herca J. Gutiérreza stretávam v poslednej dobe často a je skvelý. Maria Casasa spomínať nemusím, ten už je snáď v každom lepšom španielskom filme. Je fajn, že režisér neodkrýva karty hneď v úvode a istú chvíľu trvá, kým divák pochopí čo sa chystá. Normálne som sa pýtal sám seba, že o čo tomu chlapíkovi vlastne ide...Film ma chytil a nepustil, divák je v napätí, netuší čo bude nasledovať a kam až dokáže hlavná postava zájsť. Dovolil si dosť a takých ako on, ktorým to ľahko prejde sú na svete mraky... Španielsko opäť super! 80%. ()

Reklama

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Javier je trochu nemocnej. Trochu dost a proto se neumí srovnat s faktem, že je bez práce a nemůže už tím pádem žít se svou ne zrovna modelovou rodinou v krásný novostavbě kdesi v Barceloně, ale musí vzít zavděk o poznání skromnějším kvartýrem v jiný části města. Náhoda tomu chtěla, že mu zůstal klíč od předchozího bydlení a v jeho chorý palici se začne rodit plán, jak se vrátit zpět do svýho starýho standardu, kde by jako bonus k hezky placenýmu místu získal i bohatou nevěstu a rozkošnou dcerku k tomu, protože ta jeho současná rodina ho fakt nebere. Jednoduchej, ale brilantní scénář, hlavní hovado taky v pohodě, Netflix zase boduje. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Trochu mi to svým vyzněním připomnělo Parazita a zatímco spíš. Hlavním protagonistou filmu je Javier, který nemá práci a musí se spolu se svou rodinou vystěhovat ze svého luxusního bytu. Nese to velmi těžce. Změna nastane, když uvidí nový pár, který se do starého bytu nastěhoval. Sblíží se s nájemníkem a začne jim dělat ze života peklo. Javier se díky svým činům stane obětí vydírání a musí jednat. Udělá maximum proto, aby se dostal do této nové rodiny a tu starou hodí za hlavu. Film působí dost ponuře a negativně. "Nelži mi!" ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Podoba režisérskych kúskov od Oriola Paola, Guillema Moralesa a v tomto prípade Davida a Álexa Pastorovcov tu je... Ak by ste si vypli zvuk a nechali len obraz, po pár minútach zistíte, že sa nachádzate kdesi v Španielsku (ulice Barcelony). Atmosféra, hudba... Všetci spomínaní páni navyše pochádzajú z Barcelony a sú približne v rovnakom veku. Toto dielo bolo niečím výnimočné – príbeh je zaujímavý a natoľko absurdný, až sa s tým zmierite a čakáte, čo bude... (Pripomínalo mi to celé kórejského Parazita.) Javier Gutiérrez zahral svoju úlohu výborne a dodal deju trpko – horkú príchuť. Máte šancu pozrieť si strhujúci psychologický thriller o človeku, ktorý urobí čokoľvek, aby získal to, na čo má podľa svojej predstavy nárok. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama