Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamala s Brunem zkoumají zdroj jejích nových schopností, čímž se začne nebezpečné dobrodružství. (Disney+)

Recenze (26)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou první roli Iman Vellani hraje opravdu přesvědčivě, jen opravdu nechápu, že už v takovémto věku je tak vyžraná. No co už. Příběh zatím pomalý a normální. Nicméně ten otisk pákistánské a muslimské kultury je tu dobře zpracovaný. Každý, kdo někdy poznal indickou či pákistánskou rodnu ví, že přesně takto to funguje. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- “Nesnapchatujte v mešitě!”  - “To byl instáč…” Nebo ty ukradené Versace boty před mešitou… tohle se musí v islámské komunitě opravdu líbit :D. Asi jako předávání tampónů na záchodě. Prostě jako parodie to v momentech funguje. Zbytek tragédie (na koho byla cílená ta scéna “Dirty dancing” teda fakt nevím… a už vidím jak islám-náctka vlhne nad 35let starým filmem z prohnilého západu). ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádné zlepšení žádné zhoršení v podstatě takový datadisk k prvnímu dílu. Kamala balí jakéhosi chlápka do toho pomáhá s volební kampaní známé. Zhruba 2 minuty zde zkoumá své schopnosti a zjistí, že ten náramek má od jakési příbuzné o , které se nesmí mluvit a  na konci zachrání jakéhosi spratka (kdyby ho nechala umřít dám automaticky 5 hvězd škoda co za prase jí zmrzlinu s pizzou? ).  60 procent ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nářez jako minule! S minutáží si opravdu dávají, že nám Disney solí pomalu hodinový epky a takhle se mi to líbí. Spousta času na prokreslování postav, spousta času využívat vše potřebné a konec, kdy Kamala zachraňovala kluka padajícího s meštity byl úžasný, a konečně se Marvel vrací k tomu, jak mají superhrdinové fungovat. A samotný závěr? WTF. Tohle bude mega super. Dnešní epizoda 8,5/10 ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na MCU jsem vyrůstal, Marvel pořád miluju - jak MCU, tak komiksy. Ale na seriál Ms. Marvel se fakt těžce nechytám. A to jsem si její komiksy vlastně docela užil. Chápu, že když je mi čtvrtstoletí, tak už dávno nejsem cílovka a je asi dobře, že se skrze toto snaží přilákat i mladší fanoušky a další etnika. Ale na mě tohle prostě už nefunguje. Mám i pocit, že se tu akorát čím dál víc tlačí politika na úkor příběhu. A to mě už fakt nebaví. Jo a změna Kamaliných schopností mě taky sere. - 40% za vizuál, fajn CGI a protože je Iman sympaťačka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Scéna, ve které se Kamala (Iman Vellani) napije alkoholu, odkazuje na sešit „Ms. Marvel #1“ z února 2014. (Kubaaa97)
  • Když Kamala (Iman Vellani) a Bruno (Matt Lintz) prochází školou a každý prochází jinými dveřmi, tak si na plakátu můžeme všimnout QR kódu. Pokud jej naskenujeme, dostaneme se na digitální kopii sešitu „Ms. Marvel #15“ z května 2015. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama