Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš než průšvih, jde spíš o nedorozumění. Cílovka Hulkyně jsou děvčata 10-15 let, takže není důvod se rozčilovat. Ani kvůli tomu, že J. Gao nemá smysl pro chytrý humor, ani kvůli CGI made in Thaiwan. Hulka vypadá spíš jako Fiona 2.0...Maslany by byla v hrané verzi dokonalá. Soudit po první epizodě možná není fér, ale pokud je teď pravidlem, že cokoliv o ženách, musí tvořit zase ženy, tak zatím to vypadá dost smutně. Těch zpackaných projektů, už je hodně. Ten materiál má velký potenciál a zatím je to jen nuda. Nic víc, než co bylo v traileru, tam nenajdete. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle hloupý a nesmyslný origin postavy jsem ještě neviděl. Oni mají deset dílů, aby si s tím pohráli, ale nacpou vše do prvních deseti minut. Postava, která se nemá co učit od Hulka, její jakýkoliv emocionální vývoj je hned vyhozen do koše hned v prvním díle, protože postava She-Hulk je samozřejmě do první minuty ve všech směrech dokonalá, silnější, naprosto smířená se svým osudem a žádnou vnitřní proměnou neprochází. Co nám tato postava může dát? A jak se o ni můžeme zajímat, když si vším projde během patnácti minut a je s tím naprosto v pohodě? Samozřejmě nechybí nakopat zadek zkušenému Hulkovi hned v prvních minutách, protože samozřejmě The Force is Female. Tohle bylo fakt špatný. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchý origin, který pobaví, ale neunikne častému problému současných ženských hrdinek. První epizoda She-Hulk od začátku neztrácí čas. Retrospektivně tu dostaneme příběh vzniku nové superhdinky, která si už od prvního pohledu dokáže prosadit svůj názor. Uzavření celé epizody do pomyslného rámce je poměrně svěží a tak trochu mě mrzí, že si tvůrci s touto retrospektivou a bořením čtvrté stěny nepohráli trochu více. Pokud jste skalními fanoušky Hulka, možná pro vás může být problém opravdu velké zploštění a odlehčení tohoto charakteru, který zde místy může působit až jako karikatura sebe sama. Rozhodně to ale není cítit tak šíleně, jako jsme toho byli svědky ve čtvrtém Thorovi, a mě to zde upřímně poměrně bavilo. Můj problém se samotnou epizodou se tak týká z menší části spíše až přílišné jednoduchosti děje, ale hlavně pak s představenou postavou, z níž máte pocit, že je bezchybná a neomylná. Když už je tu pak vystavena nějaké hrozbě, kde měli tvůrci šanci ji trochu více polidštit, zvládne ji bez problému na první dobrou. Jako origin to i přesto působí příjemně, jen doufám, že se v dalších epizodách dostaneme nové zelené hrdince trochu hlouběji pod kůži. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn začátek. Dospělý chlapce co nedokážou přijmout fakt že žena může být v něčem lepší než chlap to  ovšem hned naštve a o Jen začnou mluvit jen ve zlém. Naštěstí já nejsem ten typ co by si to bral osobně a i přes často dost meh CGI a trochu rychlej origin si to užívám. Tatiana jako She hulk je mega sympatická a s Ruffalem jsou super dvojka. Jsem zvědavej co za případy nám tenhle seriál nabídne a jak si vyhraje se schopností Jen mluvit s diváky. ()

Karlosik_4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nedokáži určit, na co si seriál vlastně hraje, některé pasáže působí úmyslně a vtipně špatně, některé ale zase jen prostě špatné jsou, a tím podtrhávají ten první druh. První záporák je jako co? Paní co vypadá že utekla z přehlídku alternativních kostýmu k ABBA? Doufám že zde bude aspoň vysvětleno co a jak. Efekty od Marvel studia opět slabší ale konečně máme něco víc k Hulků, obecně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)

Reklama

Reklama