Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen je družičkou na kamarádčině svatbě, kterou jedinečné problémy She-Hulk promění ve zmatek. (Disney+)

Recenze (39)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle tragédie dál pokračuje a je to čím dál tím horší. Vždy se správně na seriál naladím. Nemám velké očekávání, ale s každou novou epizodou nalézáme nové dno. Mr. Immortal byl jediný zábavný a ten si zaslouží jednu hvězdičku. Zbytek ovšem neskutečná slabota a já stále nechápu, jak toto může mít nálepku Marvelu... ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katasrophen-Hilfe! (vyvolá sa to v Nemecku v prípade pohromy). Hrá to na sex, ale je to "šíhal" na obidve Žižkové očká, s odporúčaním vyhodiť komplet očný ansábel! Niektorým hovadám tomu nevadia (a furt neveria) bez oztychu prásknuť 5✮ (ano, kokotný filmfanouch, ktorý sem dáva "velice" erudované komentáre pomaly na PDF, ktoré nikto nemá chuť čítať), len aby mal vyhonenú extázu z Marvelu... Sa čudujem, že to nezatrhli už aj po natočených epizódach. Na každom relevalntom film serveri to jde do žumpy! Prostě ODPAD! S každým dielom do prken! Možno by ako jedenásta časť "Shrecka" zelená Fiona aspoň potešila decká... ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný podvod na diváka, z konce minulé epizody všichni čekali cameo Daredevila a konečně kvalitní zápletku, místo toho jsme dostali další naprosto zbytečnou epizodu o svatbě nesympatické fifleny. Začínám si říkat, že ani Matt Murdock tento seriál už nezachrání, cenou útěchy tak aspoň je to, že je tahle epizoda o chlup koukatelnější než ta minulá - ano, už i z tohoto se v roce 2022 u Marvel seriálu raduji. Tak šup šup Marvel "filmfanoušci", hoďte téhle epizodě další 4 hvězdy a srdceryvný text jak je to skvělý seriál a jedeme dál. ()

Kraty odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to zase sakra bylo?? Omlouvám se, ale nemám slov. Momentálně nejhorší díl. Nevtipný, nehezký a k celé sáze MCU dost neuctivý. Z celé epizody si pamatuju jen začátek - úplně naprosto bizarní rvačka na svatbě a konec. Ať už to konečně skončí a můžeme jít na projekty jako jsou právě Black Panther 2, Ant-Man 3, Secret Invasion atd. Asi 1/10. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně jsem chtěl tenhle seriál nějak bránit, ale prostě už to dal nejde. Tenhle seriál neni pro jikojo - na geeky, co rádi MCU, je to moc ala Sex ve městě a McBeal, pro ženský je to moc MCU... Epizoda je navíc trapně nudná, kdyby alespoň trapně zábavná jako guilty pleasure, ale tohle je jako bych psal já scénář ve třetí třídě... "BUM, a pak bude blinkat do kytek... A pak BUM, budou se prát na svatbě a zaporacce vypadaj zuby! Hehehe, to je bzunda!" Ne, prostě ne. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama