Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen je družičkou na kamarádčině svatbě, kterou jedinečné problémy She-Hulk promění ve zmatek. (Disney+)

Recenze (39)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně jsem chtěl tenhle seriál nějak bránit, ale prostě už to dal nejde. Tenhle seriál neni pro jikojo - na geeky, co rádi MCU, je to moc ala Sex ve městě a McBeal, pro ženský je to moc MCU... Epizoda je navíc trapně nudná, kdyby alespoň trapně zábavná jako guilty pleasure, ale tohle je jako bych psal já scénář ve třetí třídě... "BUM, a pak bude blinkat do kytek... A pak BUM, budou se prát na svatbě a zaporacce vypadaj zuby! Hehehe, to je bzunda!" Ne, prostě ne. ()

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je pozvaná na svadbu svojej spolužiačky, kde ju konfrontuje Titania. Zatiaľ kolegyne právničky musia vyhrať spor s nesmrteľným mužom a jeho tlupou žien. Jen sa spoznáva s mužom jej snov. Prevedenie: Ide to dole vodou. Nie je to zábavné. Nie je to ani vážne. Je to len kopa sračiek o emancipácií a jedna zelená kulturistka, ktorej stále neviem prísť na chuť. 2% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť to zachraňuje Maslany v scénach s Jen, nakoľko je dobrá herečka, naopak pri scénach s She-Hulk ukrutne bijú do očí tie chybové efekty, s lookom raných xboxových hier. Je to sračka, to je jasné už dávno. Cieľovka sú fanynky Nicky Minaj, Slúžky z Manhattanu a romantických komédií s rádio soundtrackmi a vedľajšími postavami humorných gayov z kaderníctva. 31% nie, reálnejšie je to niekde na druhej hviezde. Marvel podľa mňa urobil dosť chybu, keď nekomunikoval, pre koho je seriál určený. Ja to pre niektoré detaily (Maslany + Maslany hovoriacia do kamery) stále vnímam za neškodné guilty pleasure. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je první seriál Marvelu kde už dávám už potřetí třetí odpad   třem dílům po sobě , ale pokud to Marvel chce já mu mile rád vyhovím. Jen jde na svatbu kamarádce ta jí řekne, že nechce, aby tam byla jak She Hulk. V další lince sledujeme nesmrtelného chlápka co ho žalují bývalé  manželky a bývalý manžel tahle linka je úplně zbytečná a je jen o tom, aby si ženské divačky pohonily na tom, že se zde ničí chlap. Jinak ty puntíkaté šaty byly pěkně hnusné vypadala jak domácí puťka a Jen zde tančí jak postižená (možná to mělo být vtipné, ale není)   Mimochodem Daredevil má být v 8 díle a jelikož je dílů 9 moc bych se na to netěšil. 0 procent ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný podvod na diváka, z konce minulé epizody všichni čekali cameo Daredevila a konečně kvalitní zápletku, místo toho jsme dostali další naprosto zbytečnou epizodu o svatbě nesympatické fifleny. Začínám si říkat, že ani Matt Murdock tento seriál už nezachrání, cenou útěchy tak aspoň je to, že je tahle epizoda o chlup koukatelnější než ta minulá - ano, už i z tohoto se v roce 2022 u Marvel seriálu raduji. Tak šup šup Marvel "filmfanoušci", hoďte téhle epizodě další 4 hvězdy a srdceryvný text jak je to skvělý seriál a jedeme dál. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno