Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen navštíví Blonského wellness resort, potká nové přátele a spojí se se svou vnitřní She-Hulk. (Disney+)

Recenze (37)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je tou poslední v režii Anu Valii, minimálně v úvodní sekvenci se poté projeví slušně sestříhaná montáž, která naznačuje, že se Jen Walters v podání Tatiany Maslany po delší době konečně cítí tak trochu šťastně, vše se ovšem následně nevyjeví jako tak snadné. Především je ovšem nutné se pořád naučit sžít se svou stránkou She-Hulk. A s tím nepomůže nikdo jiný než Emil Blonsky.   Tim Roth je po třech epizodách zpátky a i když jde pořád o zcela jiného Emila Blonskyho než v Neuvěřitelném Hulkovi, Emil Blonsky, který nalezl své druhé já, je v podání Rotha pořád neskutečně zábavný. Rehabilitace pro superlidi je sám o sobě zábavný koncept, Roth poté až buddhisticky smýšlejícího Blonskyho zvládá neskutečně prodat. Různé postavy jako Man-Bull v podání Natea Hurda či El Águila v podání Josepha Castilla-Midyetta poté dvakrát velký zájem zanechat nedokážou, sedmá epizoda v rámci terapeutického sezení dává prostor zazářit Tatiane Maslany, která opět zvládá předvést, že v Marvelu u castingu důležitých postav přešlapy nedělají.   Cenit se poté musí, že sedmá epizoda prozatím dost nejvýrazněji dokáže balancovat mezi humorem a vážnějšími momenty, jen vyvrcholení celé epizody se vydává tak trochu očekávaným směrem a jen staví půdu pro poslední dvě epizody.   Řemeslně zůstává sedmá epizoda pořád jistotou, jistá kreativita je ovšem přítomná například ve zmíněné romantické montáži či montáží s neúspěšnou snahou získat internetový signál. Problémy Jennifer Walters se konečně dočkávají přímého pojmenování a minimálně skutečně v rámci Marvel Cinematic Universe nadále dochází k tak trochu svěžímu pojetí. Všichni sice volají po Daredevilovi, neměli by ovšem seriál automaticky shazovat jen kvůli faktu, že se na Deadpoola musí ještě týden čekat.... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napsat, že se tvůrci netrefili do očekávání většiny fanoušků MCU, je velmi kulantní popis skutečnosti, že se na ně úplně vybodli. Jakkoliv je Jen sympatická, sledovat holčičí trablestory není ....jak to napsat ... Prostě to neprojde skrze moje testosteronové senzory do té části mozku, která je odpovědná za produkci zábavovinu. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je nútená ísť pozrieť svojho starého klienta lebo sa mi pokazil monitorovací náramok. Spoznáva sa s partiou super hrdinov, ktorý majú nijaký problém a tak sa dostáva na anonymné sedenie aby spoznala svoju vnútornú silu Prevedenie: Opäť kopa balastu a nikam to nesmeruje. Vždy na konci časti sa akože bu-bu-bu stane niečo zaujímavé ale je to akurát trápne. Dávam jednu hviezdu za tú partičku úchylákov. 17% ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomhle díle jsem si naprosto jistá, že tohle je prostě cíleně "holčičí seriál" a pro ty fanoušky Marvelu, co mají rádi akci a napětí to musí být strašné utrpení sledovat. Popravdě, nějak jsem tomu asi přišla na chuť, byť je to zatím poměrně průměrné... ale na Marvel je to prostě něco tak moc jiného, že ten hate naprosto chápu, ale nemyslím si, že si ho seriál zaslouží, je to stejné, jako když si někdo pustí telenovelu, když ten žánr nemá rád. ()

Bordoshut odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1/10 – Není to k smíchu, není to už ani k pláči. Sedmá epizoda seriálu She-Hulk mě nechává chladným jako kámen v prosinci. No, to jsem na tuto snůšku hoven možná použil až příliš barvité přirovnání. Dovolte mi se opravit. Tato show mě nechává chladným jako mrazák mraženou zeleninu. Vůbec se mi nechce přemýšlet, jak tuhle recenzi koncipovat, protože by se potom klidně mohlo stát, že nad ní strávím více času, než scénáristka věnovala této epizodě. Moment... kam se poděla scénáristka? Ona už tady ani není? To si jako řekli, že je tak špatná, že to zvládnou bez ní? Nebo si slečna Brown rozhodla na týden orazit? Chytla podzimní virózu? Vůbec bych se nedivil, kdyby ty jednotlivé díly patlali ještě teď, za pochodu. Kdyby se tahle teorie Rychlokvaška potvrdila, přidal bych jim alespoň hvězdičku za časovou tíseň. Bohužel, s tímhle dílem si nikdo zvlášť nevyhrál, je to při sledování strašně cítit. Anebo to smrdí She-Hulk? Abych alespoň trochu konstruktivně zkritizoval tuhle dekonstrukci kvality, řeknu následující: příběh neexistuje, snaha o vážnější téma nezabírá, protože divák nemá Alzheimera a pamatuje si třeba i minulou epizodu, která tedy byla tak vtipná, až jsem to finále málem nerozdýchal, s hlavní hrdinkou neprožíváte vůbec nic, žádný charakter nemá hloubku ani jeden centimetr a... Jéžiš, to mi buší srdce. Přehnal jsem to s kofeinem, anebo se She-Hulk? Ve zkratce: "Zbytečné mrhání časem, nervy a cévkami." ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama