Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde končí sny a začíná skutečnost? Moon Knight si klade na bedra řadu dost obtížných psychologických i filozofických otázek, které ještě více "zamotává" díky šíleným střihům, hry se zrcadly a dokonalému hereckému řádění Oscara Isaaca. Všichni jsme myslím věděli, že Isaac hraje dobře, ale tady opravdu dostal široké pole působnosti a já jsem jen zvědavá, co všechno ještě předvede. Z hlediska tempa a příběhu jsem se celou dobu bavila, užívala jsem si dokonalý hororový nádech a s napětím sledovala, kam se to celé pohne. A i když rozjezd to byl opravdu chytlavý a příběh prozatím zajímavý, schovám si tu jednu hvězdičku na později, protože předpokládám, že se ještě bude hodit. Čeká nás myslím pořádná jízda. Mimochodem, jsem jediná, kdo atmosféru tohoto dílka vidí jako kombinaci Venoma a Lokiho? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevšední a zvláštní start nového MCU seriálu. Marvel Studios se ale snaží být odvážné a pokouší se představit něco nového, nečekaného. A taktéž se snaží šokovat. Zatím mi to úplně do "klasického" MCU světa nesedí, ale šanci tomu rozhodně dám. Nemůžu říci, že to byla vyloženě dobrá epizoda. Ale originální rozhodně byla a to se cení. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know Ammit? She was only the boogeyman for evildoers. She grew weary of having to wait for sinners to commit their crime before punishing them. Would you wait to weed a garden 'til after the roses were dead? The justice of Ammit surveys the whole of our lives. Past, present, future. She knows what we've done and what we will do." ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý rozjezd, asi nejlepší ze všech MCU seriálůodhalili přesně tolik, abych se v klidu vžili do děje, ale zároveň pořád vlastně nevíme nic. Trochu mi to tímhle připomíná začátek WandaVision. Z choreografie či akce jsme toho zatím moc neviděli, ale minimálně střípky z honičky se zdají být dobré, tak snad to tak bude i nadále. Plusové body rozhodně patří nápadité kameře a střihu, ty bych zařadil mezi nejzajímavější součásti epizody. No a Oscar Isaac jako vždy výborný, ten člověk nikdy nezklame. Jen tak dál. Snad jen to CGI občas nebylo úplně špičkové, a podle trailerů to tak bude i nadále. Jinak však super, 8/10. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. Panečku, tak to bylo něco! Na MK sem se zatím těšil ze všeho nejvíc načetl jsem si i komiks a věřil sem že mě seriál nezklame a ono se tak stalo! Máme tu famózního Oscara Isaaca, který si svou postavu mimořádně užívá a je vidět že hrát prostě umí, Ethan Hawke má parádní potenciál na super záporáka, akce tu nepohořela a bavila mě, sice CGI kterýho mohli užít s mírou. Hrozně miluju Stevena Granta prostě si s tou postavou mega rozumím a vciťuji se do něj. Miluju ten blbej MCU humor, baví mě nehorázně ten děj a prostě jo! A také tu hlavně musím vyvrátit jednu věc a to, že to není z dalších šablon MCU seriálů či filmů, seriál má vlastní hubu a je vidět, že si to jede svým stylem a tím, že sem u Torena v novinkovým mixu slyšel, že tvůrcům by tu bylo jedno propadák tak proto tu více experimentovali a to se mi strašně na tom líbí, že se fakt nesnažili o jednu z dalších MCU šablon. I když první trailery docela dost vyspoilerovaly z 1. ep a všechny karty vyndali na stůl už při první ep tak pořád to vypadá na slibný seriál, kdy si další esa v rukávu nechají na další epizody. Co bych k tomu asi ještě dodal, no prostě jedním slovem úžasnost! Těším se už na další epizody. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Devatero se poprvé objevilo v sešitu „Marvel Tales #96“ z března 1950. (Kubaaa97)
  • Název epizody je odkazem na mýtus, že zlaté rybky mají pouze „třísekundovou“ paměť. Název epizody tak jednak odkazuje na omdlévání Stevena (Oscar Isaac), ale také na další dvě persony, se kterými sdílí tělo. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama