Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rozporuplné pocity, mnou cloumají. Oceňuji, že je to zase něco nového, že to smrdí Egyptem a bezva práci s hudbou. Co mi moc nevoní, je mě nepříliš sympatický Oscar Isaac, pofidérně vypadající CGI a nedostatečně vtahující úvodní epizoda. Nebylo v ní nic víc, než o čem se psalo v souvislosti s obecným popisem seriálu. Rozdvojená osobnost, nebo něco na ten způsob a s tím spojené trable. To mi nestačí. Čekal bych něco ...zapeklitějšího, co bude pootevírat vrátka něčemu zajímavému, co mě nechá netrpělivě vyhlížet pokračování. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know Ammit? She was only the boogeyman for evildoers. She grew weary of having to wait for sinners to commit their crime before punishing them. Would you wait to weed a garden 'til after the roses were dead? The justice of Ammit surveys the whole of our lives. Past, present, future. She knows what we've done and what we will do." ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý rozjezd, asi nejlepší ze všech MCU seriálůodhalili přesně tolik, abych se v klidu vžili do děje, ale zároveň pořád vlastně nevíme nic. Trochu mi to tímhle připomíná začátek WandaVision. Z choreografie či akce jsme toho zatím moc neviděli, ale minimálně střípky z honičky se zdají být dobré, tak snad to tak bude i nadále. Plusové body rozhodně patří nápadité kameře a střihu, ty bych zařadil mezi nejzajímavější součásti epizody. No a Oscar Isaac jako vždy výborný, ten člověk nikdy nezklame. Jen tak dál. Snad jen to CGI občas nebylo úplně špičkové, a podle trailerů to tak bude i nadále. Jinak však super, 8/10. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde končí sny a začíná skutečnost? Moon Knight si klade na bedra řadu dost obtížných psychologických i filozofických otázek, které ještě více "zamotává" díky šíleným střihům, hry se zrcadly a dokonalému hereckému řádění Oscara Isaaca. Všichni jsme myslím věděli, že Isaac hraje dobře, ale tady opravdu dostal široké pole působnosti a já jsem jen zvědavá, co všechno ještě předvede. Z hlediska tempa a příběhu jsem se celou dobu bavila, užívala jsem si dokonalý hororový nádech a s napětím sledovala, kam se to celé pohne. A i když rozjezd to byl opravdu chytlavý a příběh prozatím zajímavý, schovám si tu jednu hvězdičku na později, protože předpokládám, že se ještě bude hodit. Čeká nás myslím pořádná jízda. Mimochodem, jsem jediná, kdo atmosféru tohoto dílka vidí jako kombinaci Venoma a Lokiho? ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně se mi to líbí. To jak seriál na nic nečeká, na vysvětlování není čas a tempo se žene kupředu. V dalších dílech ty odpovědi určitě přijdou. Isaac a Hawke si užívají svoje role a sledovat je, je radost. Má to hororový nádech, jak slibovali prvotní reakce a mě se to hodně líbí. Velice dobrá hudba, fungující humor. Největší mínus je digitální honička, kde MCU šláplo hodně vedle, zbytek ale vypadá dobře. Jo tohle na mě udělalo ze všech dosavadních MCU seriálu ten největší dojem. Těším se na další díly. :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kde je Steven (Oscar Isaac) s Donnou (Lucy Thackeray), si můžeme všimnout plyšových zvířátek – hrochů, lvů a krokodýlů. Jedná se o kombinaci zvířat, ze kterých se skládá Amemait. (Kubaaa97)
  • Úvodní scéna odkazuje na to, že Arthur (Ethan Hawke) je v komiksech vědecký expert na tzv. teorii bolesti – jak blokovat nervovou reakci na bolest. Sám totiž trpí nevyléčitelným stavem, který mu způsobuje neustálou agónii. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama