Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chlapci, když se vykašlete na to CGI dřevo a pozadí, uděláte dobře. Kazíte si totiž fantastickou epizodu, která je opravdu jiná a díky Isaacovi perfektně šlape. Kola mytologie se rozjíždí na plné obrátky a Ethan Hawke má potenciál na velmi charismatického záporáka. Střih mi sedl na první dobrou a rád bych podotkl, že tu "akci za oponou" jsem ještě vidět nepotřeboval. Ono je celkem osvěžující, když tvůrci nevytáhnou všechny karty na stůl hned v prvním díle. Potyček a brutality si určitě užijeme ještě v dalších epizodách. Není třeba spěchat. Až na zbytečný digitál je to za mě prozatím naprostá lahoda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Steven je dobrák. Vzorne chodí do práce, číta knihy a stará so o svoju zlatú rybku. Všetko sa v jeho živote obráti naruby, keď zistí, že má štvordňové okno a musí dohľadať čo sa v jeho živote deje. Prevedenie: Pohľad na klasický deň normálneho schizofrenika. Až na to, že druhá osobnosť v tomto tele je žoldnier, ktoré pán sa snaží trestať duše vinníkov na tomto svete. Na to aký to má potenciál je to dosť chabý rozjazd. A tie flesche kde sa vlastne v akčných scénach nič akčné nedeje tomu tiež moc nepridali.  55% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rozporuplné pocity, mnou cloumají. Oceňuji, že je to zase něco nového, že to smrdí Egyptem a bezva práci s hudbou. Co mi moc nevoní, je mě nepříliš sympatický Oscar Isaac, pofidérně vypadající CGI a nedostatečně vtahující úvodní epizoda. Nebylo v ní nic víc, než o čem se psalo v souvislosti s obecným popisem seriálu. Rozdvojená osobnost, nebo něco na ten způsob a s tím spojené trable. To mi nestačí. Čekal bych něco ...zapeklitějšího, co bude pootevírat vrátka něčemu zajímavému, co mě nechá netrpělivě vyhlížet pokračování. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele

Moon Knighta jsem jako postavu z komiksů neznal (protože jsem nečetl komiksy) musím říct že na slabší cgi to vypadá opravdu skvěle. Má to hororové prvky a je to hrozně atmosférický! Působí to na mě jak nějaká hororová hra a já se té atmosféry a nádherný vizuálních záběrů prostě nemůžu nabažit. Skvělé záběrovaní, skvělá akce a humor mi vůbec nevadil.. byl fajn (ikdyž běžně u Marvelu ten humor moc nemusím) No nevím... Stále je to jen první epizoda, tak uvidíme čeho se dočkáme v následujících týdnech. Zatím dávám této epizodě 9/10 ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že si Marvel umí pohlídat diváckou kvalitu, není pochyb. A ani tento seriál nebude vyjímkou. Ale pilot úplně nepřesvědčil, že se tu odehraje TOP kvalita. Divočina ve skákání do jednoho a téhož děje a pak někde jinde, labilní chování hlavní postavy, místy až servilní CGI akce, především závěrečné minuty v muzeu a pak na toaletě- pohled do zrcadla a náhle baf, je tu Moon Knight.  Jediné, co zaslouží pochvalu je scéna ve výtahu. Tímto směrem měl pilot jít, připravit diváka na hlavní postavu a poodhalit, proč ty hlasy a záměna identity.  Jo a také chválím hlas F. Murray Abrahama. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Když poprvé vidíme Stevena (Oscar Isaac), slyšíme skladbu „A Man Without Love“ od Engelberta Humperdincka. Tato píseň je o muži, který se každý den probudí s uvědoměním, že je sám. V první sloce zpěvák vzpomíná na svou bývalou lásku, což reflektuje scénu, když si Steven projíždí mobil se zmeškanými hovory. Třetí rým: „Moonlight to show the way so we can follow,“ odkazuje na Chonsua, kterého si zatím Steven neuvědomuje. (Kubaaa97)
  • V úvodním logu Marvelu proběhly menší změny. Přidán byl výjev, ve kterém vidíme všechny postavy z Eternals (2021), a zároveň Spider-Mana v popředí nahradil Rocket Raccon. Spider-Man totiž může figurovat pouze ve filmech, které jsou v koprodukci se Sony. (NiWi)
  • Devatero se poprvé objevilo v sešitu „Marvel Tales #96“ z března 1950. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno