Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven putují s Laylou pouští, kde objeví hrobku Amemait, která je však velmi dobře střežena. (Disney+)

Recenze (40)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tejto epizóde sa opäť podarilo vzbudiť záujem. "Indiana Jones" pasáž bola natočená skvele a bola príjemným osviežením. Stále mi tam síce chýba zaujímavejšia interakcia medzi Marcom a Steveom, ale záver by mohol znamenať, že sa vzťahu týchto osobností budeme intenzívne venovať. 70% Disney plus ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase má prim schíza verze “A” (takže děj bude dle očekávání debilní a infantilní). A když už konečně děj vypadá atraktivně, scénárista dostal nápad: fláknem tam z ničeho nic nějakou tu Egyptskou zombie… je fuk, že nikdo neví, kde se vzala. Hlavně, že je to “in”. A co tahle nějaký ten “mind-fuck”? Šup tam s ním, taky “in”… když už to nedává smysl jako celek, tak proč řešit jednotlivé části. Naprosto trefená recenze je od dr.horrible. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Layla a Mark majú svoju minulosť ktorá je evidentne problém. Harrrow má všetko potrebné k tomu aby oslobodil Amit. Conchu porušil nariadenia bohov a je uväznený - Moon je teda bez obleku a musí odvrátiť jednu z najväčších hrozieb pre ľudstvo. Prevedenie: Taký "Indiana Jones" z Aliexpressu a ten koniec to bol teda mega hrot. Nekonečné naťahovačky medzi jednotlivými osobnosťami v Moonovom tele mi už tiež celkom lezú na city ale musím povedať, že je z hľadiska pozerateľnosti a popcornovej zábavy ide o jeden z najlepších dielov. 75% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle už byl vyloženě průser, který mě vážně, ale vážně nebral. Seriál se snaží být dobrodružný, další Indiana Jones či Nathan Drake. Ale otevírat bezmyslně hrobky, když k tomu nemáte nějaký dobrý příběh, mně zkrátka nebaví. Prvních třicet minut je fakt velké utrpení. Závěr dává naději na lepší zápletku pro další díly, tentokrát ale musím sáhnout po velice ostudném hodnocení. Možná ode mně žádný Marvel seriál či film tak málo ještě nedostal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykradacka Indi-ho Jonesa akurat bez atmosfery a domyselnych pasciciek, ale naopak, s klasickym klise medzi spojnencami v najnevhodnejsej chvili. X-krat videne, popravde tunajsiemu nadseniu moc nechapem. :) Switch v zavere to myslienkoveho - psychiatrickeho tripu mi uz neprisla ani tak zabavna ako "hrosi hlasok" tamojsej obyvatelky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (18)

  • Potyčka mezi Stevenem (Oscar Isaac), Billym (David Ganly) a Bobbi (Ann Akinjirin) je inspirována sešitem „Moon Knight Vol. 8 #1“. Jediným rozdílem je, že v komiksech je Bobby muž. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama