Reklama

Reklama

Privorot. Čjornoje venčanije

  • Rusko Приворот. Чёрное венчание (více)

Obsahy(1)

Žeňa (Jana Jenžajeva) je mladá žena, ktorá bezvýhradne miluje svojho manžela Kira (Konstanton Belošapka), ten ju však opakovane podvádza a nakoniec aj opúšťa. Žeňa sa rozhodne zabojovať o jeho lásku pomocou mágie zvanej "Čierna svadba", rituálu vyznačujúceho sa ohromnou silou a nezvratnosťou. Magický rituál naozaj zafunguje a manžel sa vracia domov, lenže nie je to už ten muž, ktorým býval. Jeho láska sa mení na posadnutosť, pre ktorú je ochotný Žeňu aj zabiť. Mágiu však nedokáže zastaviť ani smrť... (Arsenal83)

(více)

Recenze (16)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ohrdnutá ženská sa nevie zmieriť s tým, že jej priateľ je kurevník, ktorý sa na ňu vykašľal, a tak si ho pomocou rituálu lásky vráti späť. No lenže má smolu, lebo ten sa zmení na úplného psychopata. A keď si už myslí, že sa ho definitívne zbavila, tak sa mýli. Rozbeh je pomalší, potom je to psychologický teror, a v záverečnej tretine démonický horor. Zopár scén je napínavých (márnica či prechádzka medzi sochami), masky ušli, postavy hrali uveriteľne a k technickej stránke nemám čo vytknúť, veď na to je režisér už dostatočne skúsený, ale predsa som čakal omnoho intenzívnejšie peklo. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Frustrovaná odkopnutá blbka,si spraví rýchlokurz čiernej mágie, zapáli sviečky,zhltne hovadzú roštenku a začaruje svojho amanta aby ju už nadosmrti zbožňoval.Amantovy ale prepne,tak si to zrazu rozmyslí a už ho nechce.Lenže pri hltaní surového hovädzieho dobytka vyvolala demona a ten chce jej dušu.Napätie miestami funguje, nájde sa aj pár hororových okamžikov,lakačky tu naopak nefungujú vôbec, trochu psychariny,trocha duchariny, trocha cigánskeho exorcizmu,v celku sa to dalo stráviť,ako jednohubka je to OK. ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když vás muž, se kterým máte dítě, nechce, ale vy jeho ano? Zajdete si k nejbližší okultistce a spácháte černý rituál, abyste si ho k sobě připoutali až navěky. Zhenye se to povedlo, ovšem její milý už nebyl jako dřív.. Fasáda sice stále dokonale vyhlazená a sexík ještě lepší než předtím, jinak ale malinko strnulý a s vražednými úmysly. Co ze začátku vypadalo jako splněná touha, stává se peklem na zemi. Rusové nastolit atmosféru s dobrou hudbou umí a bavilo mně to o kapku víc než Baba Yaga nebo Piková dáma, ale ke čtvrté hvězdě mi prostě ještě něco chybělo. Nejlepší scéna s předáním zásnubního prstenu, takových mohlo být víc! Takhle 3/5*. A ponaučení na závěr - když vás váš/vaše vysněný/á nechce, kopněte ho/ji do prdele, protože to bude pořád stejný trouba i po rituálu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ze zápletky tohohle bijáku se musí všem pravověrným feministkám ježit všechny chlupy na nohou. Protože blbka Žeňa, (jejíž představitelka mimochodem vypadá trochu jako mladá Naomi Watts), po přistihnutí svého milého in flagranti s jakousi flundrou, nejen že onoho hajzlíka nepodřízne, nesní jeho srdce a nevypije mu mozek, jako by to udělala každá normální ženská, ale stále ho miluje natolik, že se ho k sobě snaží připoutat nějakým pochybným cikánským černomagickým rituálem. No a jak už taková falešná, nepřirozená láska může dopadnout, vytušíte jistě sami. Třeba tak, že náklonnost očarovaného jinocha bude mít poněkud nezdravou formu... Film mě zaujal o poznání víc, než obdobné americké fláky, protože i když obsah je blízce příbuzný, forma je přece jen trochu odlišná. A trochu odlišné je i finále. Rusové na to jdou zkrátka trochu jinak, což je příjemně osvěžující. Jo a pokud někdo film sleduje v anglickém dabingu, a ne v originální verzi, tak... tak dobře mu tak. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak to tenhle režisér jen dělá, že má parádní náměty na horory a vzniknou z toho sračky (ještě mám od něho v plánu Rusalku, ale tam nic už nečekám radši) Nevěsta - sračka odpad Baba Yaga - sračka 1 hvězda  Pikova Dama - sračka odpad  tohle je dobrý námět a opět sračka 1 hvězda. Ženská je zamilovaná do chlapa , ale on je jí nevěrný  místo, aby ho kopla do prdele (je to pěkná ženská chlapů si může najít milion) udělá rituál , aby ji miloval. Konec je úplně v háji jelikož se tam začnou rvat jakési exorcistické sračky a navíc jsem nepochopil co ta její kamarádka jestli taky udělala ten rituál nebo ne v některých scénách to vypadá, že ano v některých , že ne ke konci to vyzní, že ne , ale jak to, že viděla to co vidět neměla? 20 procent Ztráta času pokud to neuvidíte o nic nepřijdete ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama