Reklama

Reklama

Privorot. Čjornoje venčanije

  • Rusko Приворот. Чёрное венчание (více)

Obsahy(1)

Žeňa (Jana Jenžajeva) je mladá žena, ktorá bezvýhradne miluje svojho manžela Kira (Konstanton Belošapka), ten ju však opakovane podvádza a nakoniec aj opúšťa. Žeňa sa rozhodne zabojovať o jeho lásku pomocou mágie zvanej "Čierna svadba", rituálu vyznačujúceho sa ohromnou silou a nezvratnosťou. Magický rituál naozaj zafunguje a manžel sa vracia domov, lenže nie je to už ten muž, ktorým býval. Jeho láska sa mení na posadnutosť, pre ktorú je ochotný Žeňu aj zabiť. Mágiu však nedokáže zastaviť ani smrť... (Arsenal83)

(více)

Recenze (16)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po Queen of Spades: The Dark Rite(2015), The Bride(2017), Baba Yaga: Terror of the Dark Forest(2020) je tohle můj čtvrtej film od režiséra Svjatoslava Podgajevskija. Předchozí jeho zmiňovaný filmy mě až tak neoslovily. S Dark Spell už u mě ale zabodoval. Herci jsou dobře zvolení a celkem i dobře zahráli. Vizuál je líbivej. Námět poutavej. Film je atmosferickej a napínavej. V paměti určitě utkví jedna z nejoriginálnějších žádostí o ruku. Za mě slabší 4hvězdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak to tenhle režisér jen dělá, že má parádní náměty na horory a vzniknou z toho sračky (ještě mám od něho v plánu Rusalku, ale tam nic už nečekám radši) Nevěsta - sračka odpad Baba Yaga - sračka 1 hvězda  Pikova Dama - sračka odpad  tohle je dobrý námět a opět sračka 1 hvězda. Ženská je zamilovaná do chlapa , ale on je jí nevěrný  místo, aby ho kopla do prdele (je to pěkná ženská chlapů si může najít milion) udělá rituál , aby ji miloval. Konec je úplně v háji jelikož se tam začnou rvat jakési exorcistické sračky a navíc jsem nepochopil co ta její kamarádka jestli taky udělala ten rituál nebo ne v některých scénách to vypadá, že ano v některých , že ne ke konci to vyzní, že ne , ale jak to, že viděla to co vidět neměla? 20 procent Ztráta času pokud to neuvidíte o nic nepřijdete ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když vás muž, se kterým máte dítě, nechce, ale vy jeho ano? Zajdete si k nejbližší okultistce a spácháte černý rituál, abyste si ho k sobě připoutali až navěky. Zhenye se to povedlo, ovšem její milý už nebyl jako dřív.. Fasáda sice stále dokonale vyhlazená a sexík ještě lepší než předtím, jinak ale malinko strnulý a s vražednými úmysly. Co ze začátku vypadalo jako splněná touha, stává se peklem na zemi. Rusové nastolit atmosféru s dobrou hudbou umí a bavilo mně to o kapku víc než Baba Yaga nebo Piková dáma, ale ke čtvrté hvězdě mi prostě ještě něco chybělo. Nejlepší scéna s předáním zásnubního prstenu, takových mohlo být víc! Takhle 3/5*. A ponaučení na závěr - když vás váš/vaše vysněný/á nechce, kopněte ho/ji do prdele, protože to bude pořád stejný trouba i po rituálu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Rusko sa s tými ducharinami stále snaží a robí si ich po svojom, začo ja rozhodne chválim. Raz im to už musí vyjsť a príde pecka, aspoň dúfam. Tentokrát sa to však nestalo. Ženu podvádza manžel, tá spraví kúzlo lásky ale nevyjde ako má a tak je prvých 40 min žiarlivý kliešť a posledných 40 min mŕtvy kliešť. Pozerá sa nato veľmi dobre, hlavná hrdinka krásna takže u mňa super. Po hororovej stránke nič prevratné, je to taký ten priemer ale zato snaživý. Koniec opäť snaživý priemer. U mňa si to čisté 3* obháji a kto má rád duchariny, na nudný večer ako vyšité. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ze zápletky tohohle bijáku se musí všem pravověrným feministkám ježit všechny chlupy na nohou. Protože blbka Žeňa, (jejíž představitelka mimochodem vypadá trochu jako mladá Naomi Watts), po přistihnutí svého milého in flagranti s jakousi flundrou, nejen že onoho hajzlíka nepodřízne, nesní jeho srdce a nevypije mu mozek, jako by to udělala každá normální ženská, ale stále ho miluje natolik, že se ho k sobě snaží připoutat nějakým pochybným cikánským černomagickým rituálem. No a jak už taková falešná, nepřirozená láska může dopadnout, vytušíte jistě sami. Třeba tak, že náklonnost očarovaného jinocha bude mít poněkud nezdravou formu... Film mě zaujal o poznání víc, než obdobné americké fláky, protože i když obsah je blízce příbuzný, forma je přece jen trochu odlišná. A trochu odlišné je i finále. Rusové na to jdou zkrátka trochu jinak, což je příjemně osvěžující. Jo a pokud někdo film sleduje v anglickém dabingu, a ne v originální verzi, tak... tak dobře mu tak. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama