Reklama

Reklama

Honeydew

Trailer 1

Obsahy(1)

Podivné chutě a halucinace postihují mladý pár poté, co hledají úkryt v domě stárnoucího farmáře a jeho podivného syna. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomínalo francúzske horory (circa 2010), ktoré som mimochodom vždy neznášal. Taká tá snaha byť za každú cenu čo najodpudivejší, s čo najnesympatickejšími postavami. Alebo prečo nezahodiť svoje schopnosti (ktoré tam evidentne sú), aby sme sa mohli na konci cítiť divne a úchylne. Už dekádu späť po tom neštekol pes. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Solidní úvod filmu, během kterého se mladý pár dostane kdesi ve vidlákově do velice znepokojivé domácnosti. Zde žije pouze podivná žena s ještě zvláštnějším synem. Perfektně budovaný začátek však poměrně rychle zastíní halucinační část zhruba uprostřed filmu. Tuto část jsem vážně nepobral a bylo nanejvýš obtížné se po této otravě dostat zpět do děje, který už mne však v tuto chvíli nebavil. Naštěstí mělo finále opět co nabídnout a projevilo se jako nanejvýš ďábelské a znepokojivé. Čert vem, že tu nejsou žádné lekačky a vlastně ani násilí. Temné poselství tohoto filmu je velice silné a spočívá především v dokonalém filmařském stylu, nervy drásající hudbě a hrůzostrašnosti možných představitelných lidských skutků. 69% PS: Kdyby zde nebyla (a nebo byla pojatá odlišným způsobem) snová část uprostřed, pravděpodobně bych udělil 4* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl film popsat pár slovy, tak Hereditary>Witch> Honeydew. Společné mají především to, že všechny 3 jsou kontrovérzní, budou rozdělovat na 2 tábory a běžné fanoušky hororů Honeydew asi moc nepotěší ( Gore, lekačky i strašení zde chybí), ale já si to překvapivě užil a našel jsem si tam slušná pozitiva. Příběh je tak trochu klasická hororová šablona. Zamilovaný pár jde kempovat, jsou vyhnáni s cizího pozemku a dostanou se k jedinému baráku široko daleko, kde bydlí jedna creepy babička a bizár může začít. On ten film sice plyne pomalejším tempem, ale "wtf" atmosféra visí ve vzduchu pořád, jsou zde zajímavé detaily, na které se divák může zaměřit ( lebka vyřezaná v radiátoru apod.) V druhé půlce se film dokonce přehoupne do exploatačních vod, kde je sice kladen důraz na psychické násilí než to fyzické, ale funguje to bezvadně. Má to atmosféru i nádech Texaského Masakru, dojde na pár zajímavých dějových zvratů ( jeden se mi líbil velmi) a velkým plusem je hudba, ta je bez debat za plný počet, zvukař do toho filmu vložil duši a tak creepy hudební podkres jsem už dlouho neslyšel ( broušení kosy v pozadí je fakt nepříjemné). Je to creepy, atmosférické, depresivní, bezvýchodní, bezútěšné s artovým nádechem s plno zajímavými nápady i prvky ( přepůlený obraz) a celkově z toho vzniká jedinečný hororový zážitek, který mě vtáhnul a rozhodně zaujal a to říká člověk, který pomalými filmy pohrdá. 7.5/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Fuu. Tak tohle byla teda béčková atmosferická záležitost pro fajnšmekry, ale ačkoliv jsem silně doufal, že se budu řadit mezi "čtyřkaře", nakonec je to bohužel slabá jednička. Honeydew je prostě béčko s neznámými tvůrci i herci, zato s jednou pěkně creepy ošklivou babkou. Po zajímavém úvodu film ale ztrácí dech a divák ztrácí zájem, protože se zde za 100 minut nestane nic a dějový posun filmu je nulový. Ano je zde hutná atmosféra, ano je zde sakra bizarní hudba (možná nejvíc wtf za hodně dlouhou dobu, a tím pádem hodně zajímavá), ale příběh či cokoliv jiného co by dělalo film filmem zde úplně chybí. To, že je film atmosferický bizár na druhou z něj automaticky ale nedělá úspěch a podobných počinů o potrhlých vidláckých psychopatech je spousta, a tak nezbývá než nad Honeydew mávnout rukou a jít dál, protože tohle byl za mě přešlap vedle bez jakéhokoliv smyslu či pointy. Kdybych měl říct, co by tak mohlo být hlavním záměrem tvůrců v tomhle filmu, tak bych beze srandy řekl, že fakt nevím, protože nejspíše neví ani oni sami... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vyloženě film pro okrajový publikum. Tohle buď sedne a nebo ne. Já naštěstí patřím k těm kterým to sedlo. Honeydew je film s polo artovým nádechem, s geniální hudbou/zvukem a neskutečně hutnou atmosférou. Stejně tak ale nabídne vizuál, kterej nesedne každýmu a stejně tak je to i s hercema. Ti však podle mě takhle byli zvoleni záměrně. A ta bábrle byla dokonalá. Mně osobně tenhle kousek většinu stopáže udržoval i v solidním napětí takže za mě spokojenost a zasloužený 4hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama