Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (49)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Na tomto případě je jasně vidět, jako dokáží obrovský potenciál a režisérskou zručnost zabít špatně napsané a obsazené postavy. Na to, že všichni špatní či směšní jsou bílí muži, jsem si už zvyknul, ale to, že ani mezi ostatními neexistuje postava, kde by Vám její případná smrt nebyla fuk, je už zásadním problémem. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Solidní nízkorozpočtovka, kde se šetřilo hlavně na hercích. Atmosféra funguje, postavy jsou zajímavé, francouzština se moc hezky poslouchá. Formu šesti kratších dílů hodnotím jako mimořádně vhodně zvolenou - na film ani na delší seriál by to tenhle ansámbl nedal. Druhou řadu, pokud bude (osobně si myslím, že ano), určitě zkusím, ale moc šancí tomu vzhledem k premise nedávám, to už by mě asi ta nečistota sci-fi pozadí umlátila kyjem. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Možno že len slabšie štyri, ale je to natoľko zaujímavé, že naozaj chcem vedieť, ako to bude pokračovať ďalej. Za mňa 75%. Update po 2. sérii. Komplikácie na všetkých frontoch a nekompromisné "zachádzanie" s niektorými postavami, ktoré by človek očakával, že budú "nedotknuteľné", to ma teda prekvapilo. Záver fajn navnadil na tretiu a snáď aj poslednú sériu, aj keď sa bojím, že sa to nedožije ani jej a nieto ešte seriózneho konca. Škoda, lebo vysvetlenie k potkanovi a "tretej" strane by som si rád pozrel. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% - zajímavý seriál, ale tolik škaredých herců....ani jedna sympatická postava a přitom jsem v Belgii byl a tolik sympatických lidí jsem nikde neviděl. Kdyby to byl holandský seriál, tak to beru, tam je zrůda za zrůdou. Je to škoda, protože nikomu nefandím a je mi jedno, kdo chcípne. Já tedy nevím, já už bych 2. sérii nepotřeboval. Vidím to jako ukončené. Ale na webu píší, že pokud bude mít seriál zisk a bude zájem u diváků, pak 2.řada bude v roce 2022 na Netflix. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Skončené v polke. Námet veľmi zaujal. E1 ukázala nevýrazné postavy, ale stále malo potenciál a zaujímalo, čo bude ďalej. E2 bola nonsense party, ale aspoň ukázali, že sa neboja zásadných zmien. E3 je okrem problémov s letom (ku ktorým sa podobne ako k ústrednej globálnej katastrofe pre mňa nestavajú dostatočne vážne) už naozaj len o tom, že na seba cestujúci pokrikujú a sú protivní kvôli každej somarine. Ak by malo prežiť jediné lietadlo na svete, dúfala by som, že to nebude toto. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • 1. července 2020 Netflix oznámil 2. sérii. (Delock)
  • První belgický seriál, který produkoval Netflix. (Delock)
  • Když se Sylvie (Pauline Etienne) líbá na posteli s Jakubem (Ksawery Szlenkier), v jednom střihu má rukávy vytažené, takže nemá vidět ruce.Vv dalším záběru však má rukávy stažené. (willy1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno