Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Antarktická výzkumná stanice Polaris VI. Zimníci se připravují na dlouhou polární noc, zatímco letní posádka odlétá domů. O šest měsíců později se Johan vrací na základnu, znepokojený po týdnech rádiového ticha. Když vstoupí na základnu, potvrdí se jeho nejhorší noční můry, protože najde sedm mrtvých těl, dvě pohřešovaná... a pouze jednoho přeživšího. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (5)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po půl roce ponorka... nic nezmůže doktorka.Deset malých černoušků a 176 dní dlouhá ledová noc? To beru. Podepisuju půlroční smlouvu a balím bágl. Aspoň uteču před tropickými vedry. Informativní, krásně ZAMRZLÉ OKÉNKO: [][] Co nás v seriálu NEČEKÁ a proč? ☻  Pravá Antarktida, s mínus 60 °C a sněhovými bouřemi. Příliš drahé, na vytápění karavanů i oblečení pro herce a štáb. ☻  Eskymáci a lední medvědi. Ani jedni se v Antarktidě nevyskytují! Tak je do ní v komentářích neimportujte, děkuji ;-). ☻ LGBT+ polárníci. Nedali by to. Půl roku bez duhy! [][] Ostatně, i já měl obavy, že se to povleče, ale P & P mě nudit nenechali. Pusa manželce, odlet letadlem v 7:37, přílet záchranného vrtulníku 12:57. Šestiměsíční polární noc sfoukli za 5 minut! Docela fofr. A pak už se šmejdilo po čtyřhvězdičkově vyvražděné základně a fasovaly ekologické (rozložitelné) pytle na mrtvoly. Zaujala mě i zajímavá tradice, tedy pokud si ji některý Pastor nevycucal ze zmrzlého prstu. Těsně před příchodem zimy se prý na všech (!) polárních stanicích personál dívá na Carpenterovu Věc. Docela příhodné... ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pastorovic thrillerový béčka mívaj švunk. The Head ho má v první hodině taky. Ta totální inspirace Věcí (a díky obsazení Johna Lynche trochu i Terorem) mi ale zatím brání se bát. A ačkoli cením netradiční twist ve vyprávění příběhu, i Alvara Morteho v netradiční roli, kumulujou se ve mně zatím jenom obavy, že týhle Hlavě bude ve výsledku scházet Ksicht. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama