Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdysi se vzdala syna, ale ten je teď zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Rezijny debut Halle Berry dopadol lepsie ako na jednotku s hviezdickou,naozaj vyborna sportova drama z prostredia MMA zapasenia,ktora zobrazuje osud,vzostupy i pady jednej bojovnicky nielen v klietke,ale i v zivote,necakal som vela,no dostal som dost na to,aby moja spokojnost bola vyjadrena piatimi hviezdami...:-) ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Solidni drama boxerskeho strihu (rozumej, drama x-krat videne v boxerskych filmech). Ale protoze mam mma fakt nakoukane, tak v mych ocich film srazi finalni souboj. Bylo tam strasne znat, ze proti svetove sampionce nastoupila herecka a ze se doopravdy neperou, ale jen hraji. Na prvni pohled me potesila ucast Valentiny Shevchenko, ale nakonec by bylo lepsi, kdyby angazovali zase herecku. Rozdil v zapasnicich by nebyl tak markantni. Keith Peterson potesil. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení a navíc ženské zápasy, které teda rozhodně nemusím... Ale ono se z toho nakonec vyklube "Rocky v sukních" a naštěstí to není jen o zápase, ale hlavně o vztahu matky a syna, kterého se snaží znovu získat.. Co zasluhuje pozornost, je neuvěřitelná kondice Halle Brry, které je ve filmu tuším 54 let, a to co předvádí, bych už dávno nezvládl, takže rozhodně smekám. Na druhou stranu film jako takový už tu stokrát byl, ať už jako Rocky I-VIII, nebo v různých vandamovinách a tak různě. Ale propadák to rozhodně není...60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický underdog Rocky koncept v neskutočne brutálne naťahovanom prevedení. Dramatická línia bola meganudná a ústredná postava si ma vôbec nezískala. Bitky sú asi kvalitné, ale ja tieto KFC hovadiny nesledujem a už vôbec ma nebaví sledovať jak realisticky si ženy rozbíjajú xichty. Možno by ma to nebavilo ani keby sa film vydaril. A možno hej. Veď Million Dollar Baby je pre mňa pecka. Ale toto vydarené rozhodne nie je a len pretože je hlavná hrdinka žena, černoška a lesba, to nebudem nadhodnocovať. 4/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já neumím posoudit do jaké míry jsou ty MMA souboje v tomto filmu věrohodné a do jaké ne, to ať řeknou skutečný MM fighteři a fighterky a je mě to vlastně jedno, protože tohle byl takový sportovně duševně intimní filmek. Smekám před Halle a její kondicí, asi mě zmlátila i v 60 . Film zaujme i když mám dojem že tohle tady bylo v mužské verzi minimálně x krát, no nevadí je to tady znova a jak vidno ´pořád se mě to úplně neomrezelo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Halle Berry se upsala Netflixu

Halle Berry se upsala Netflixu

03.12.2021

Po režijním debutu Modřiny, se kterým herečka a čerstvě už také režisérka Halle Berry (Tísňová linka, X-Men) slavila na streamovací službě Netflix velký úspěch, nyní filmařka podepsala obří dohodu se… (více)

Reklama

Reklama