foto

Terence Blanchard

  • nar. 13.3.1962 (56 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jedině ona
2009 Princezna a žabák
2001 Mezi námi děvčaty (TV film)
1992 Malcolm X

TV seriály

2010 Treme (TV seriál)

Dokumentární

2017 King Cake: A Big Easy Story
Wayne Shorter: Zero Gravity
2015 America's Blues
International Jazz Day
2007 Světla! Akce! Hudba! (TV film)
2006 Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
2004 Rendezvous in New York (TV seriál)

TV pořady

2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace