foto

Terence Blanchard

  • nar. 13.3.1962 (58 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Bratrstvo pěti
Bruised
One Night in Miami
2019 Harriet
2018 BlacKkKlansman
2016 The Comedian
2015 Chi-Raq
2014 Black and White
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Stíhači Red Tails
2010 Bunraku
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Cadillac Records
2007 Z vězení do éteru
2006 Hluboko v gangu
Spojenec
2005 Jesus Children of America
Neviditelné děti
Obhájce smrti (TV film)
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Nesnáší mne
Sucker Free City (TV film)
Vykoupení (TV film)
2002 25. hodina
Holičství
Lidi, co znám
Temný stín nad L.A.
2001 Sedmý hřích
Stát se hvězdou
Šílenec
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Láska a basket
Pravda o Jane (TV film)
Síla klamu
Zkurvenej pátek
1999 Barva odvahy (TV film)
Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Krvavé léto v New Yorku
Svatý bič (TV film)
1998 Bouře (TV film)
Gia (TV film)
Vykoupení z ráje (TV film)
1997 Evina zátoka
Než jsme se našli
1996 Dlouhá jízda
1995 Hra se smrtí
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Crooklyn
Neobyčejné léto
Porota
1993 Sugar Hill
1992 Malcolm X
1991 Horečka džungle

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Chapter Eight (E08)
Chapter Six (E06)
Chapter Four (E04)
další epizody (6)
2017 Génius (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ze záznamu
2006 Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
Kdo je sakra Jackson Pollock?
2002 Jim Brown All American (TV film)
1997 4 děvčátka

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(29)