Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z tematickej a obsahovej stránky nič nového pod svetlom, moderná (a veľmi predpovedateľná) „reverse“ romanťárna v „in the limelight“. JLo je ešte stále v skvelej fyzickej forme. Z hereckej stránky tu, veľmi zjednodušene povedané, hrá sám seba. Pre Owena Wilsona takéto role jednoducho sedia. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Máte za romantické, vzít si cizího člověka?" Nudně prázdná romance s provařeným příběhem. Totálně suchý humor v tupém ději s ukrutně dlouhou stopáží. Umělé emoce JLO prostě nevěřím. V její letech si hrát na barbie je trapnost. Owen vystupuje jak po mozkové obrně. Oba mají už své roky a do takového žánru nesedí. 0/10 ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nesplnilo moje očekávání. Sice sem tušil, vlastně spíš věděl, že hudebně to bude běs. A taky byl. Ale očekávání jsem měl spíš z příběhu a postav z rozdílného světa. A těšil jsem se na trochu ztřeštěnosti a humoru. Je to ale taková ta ulízaná romanťárna. Příliš nebavilo, a některý postavy mi dokonale lezly na nervy. 40%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naivní nápad, jak by se mohla superstar mrknutím oka provdat za neznámého muže z davu, by slušel víc romantické komedii ze 30tých let. Ale buďme benevolentní a dejme tomu šanci. ....... Tak ne. Kromě toho roztomile dětinského začátku už nic dalšího není. Postupné sbližování pěvecké star a učitýlka je téměř bezkonfliktní, takže se tam musí přidat nějaký problém – a ten je zcela vycucaný z prstu. Ke všemu charakter učitele ukáže v negativním světle. Film je nudný, bez šmrncu. SHRNUTÍ: Kterak se z trucu provdat a bez nápadu natočit film. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Komediální drámo s celkem originálním ústředním nápadem, kdy se známá zpěvačka na vystoupení rozhodne požádat o ruku cizince z davu poté, co zjistí, že ji snoubenec podvedl. Dvojka J-Lo a Owen Wilson se dá, i když bych si ji popravdě dokázal představit i uvěřitelnější, mix dramatu a komediální linie zde sedl skvěle a i když se Marry Me jak už to tak bývá nevymanilo ze zajeté stereotypní šablony podobných filmů, dalo se bez újmy a vcelku dobře dosledovat. Asi bych ocenil vyhrocenější střetnutí reality profesora matematiky a popové zpěvačky a více obsahu okolo toho než “jen” budování vzájemného vztahu mezi hlavní dvojkou a vatou ve formě aktivit kolem Wilsonovy dcery, ale i tak si nestěžuji. To, co jsem očekával, a to komediálně-dramatickou lovestory, jsem taky dostal… ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)
  • Katiny (Jennifer Lopez) svatební šaty navrhl módní návrhář Zuhair Murad a osobně si je vybrala Jennifer Lopez poté, co si jich všimla na přehlídkovém mole. Šaty vážily asi 95 kilogramů a chodit v nich byla taková dřina, že si Jennifer z jejich nošení během dlouhého natáčení přivodila zranění kyčle. (BMW12)

Reklama

Reklama