Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle to dopadá, když si ve filmu pro náctileté romantické adolescenty hrají dva jedinci, co by v normálním světě už mohli být s trochou štěstí prarodiče, na mladé a neklidné třicátníky. U některých herců to nevadí, ale zrovna Jennifer a Owen jsou v tom jak pěst na oko. Tedy, ne že by mizerně zpívající plastik baby Jennifer nevypadala sakra dobře, byť poněkud uměle a Owen sice už dávno ztratil svou mladickou jiskru, ale sympaťák je to pořád, nicméně dohromady jim to fakt nesedlo, chemie mezi nimi nulová, scénář jedno velké klišé, dialogy stupidní, romantika sladkobolná a bez nějaké té poetiky a. Emočně plytké, humor skoro žádný. Spííše televizní tuctovka na děštivé sobotní odpoledne, než film pro velké plátno.  Shlédnuto a zapomenuto. 30%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že začátek, kde jsme sledovali život hvězdy, spoustu reflektorů, paparazzi, sociálních sití, mi úplně nesedl. Příběh mě začal bavit, až když se JLo a Owen Wilson začali poznávat, tehdy ten film dostal romantickou jiskru. Tato dvojka se i celkem k sobě hodila, navíc Jennifer i Owen jsou výbornými, sympatickými herci. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se přenesete přes to, že koncept je vlastně píčovina (ženská se má vdávat a zjistí , že chlap jí byl nevěrný v dnešní době by to video šlo vymazat označit za fake navíc všichni rýpou jen do ní a nikdo do něho bylo by to naopak pak si najde náhodného chlápka co náhodou je rozvedený a nikoho nemá zde si to z toho dělá v jednu chvíli i srandu) tak je to kvalitní romantický  film. Chemie mezi nima funguje písně jsou povedené a děj odsýpá. Líbil se mě ten konec, že ta holka tu olympiádu nevyhrála , ale zbavila se trémy.   Písně jsou v pohodě jak ta hlavní tak ten ploužák na konci.  80 procent ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(29/2022) / Človek čo videl aspoň dve romantické komédie pochopí po 5 minútach presne čo ho čaká. Ja to v podstate hodnotím pozitívne. Námet je totálne scifi, ale budiž, ak sa prispôsobíte, celkom sa podarilo príbeh okolo toho napasovať. Prekvapila JLo, fakt slušne zahrané, bez zbytočných okázalostí. Neurazilo. (6/10) ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Pohodový, ale až bolestně průměrný film, a to a ve všech ohledech. Oživují jej jen písničky DžejLou, která tady ve svých dvaapadesáti letech hraje mlaďošku, která si má vzít věkově svého syna, jenom to tak nemá vypadat. A jelikož je fest zachovalá, tak to tak ani nevypadá. Skoro. Příběh je telenovelovsky naivní, je to zkrátka naprosto nenáročný film, u kterého není radno moc přemýšlet. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Lopez (Kat) si zde zahrála se svým synem Maxem Muñizem, který se objevil v roli studenta na soutěži Mathalon. (BMW12)
  • Katiny (Jennifer Lopez) svatební šaty navrhl módní návrhář Zuhair Murad a osobně si je vybrala Jennifer Lopez poté, co si jich všimla na přehlídkovém mole. Šaty vážily asi 95 kilogramů a chodit v nich byla taková dřina, že si Jennifer z jejich nošení během dlouhého natáčení přivodila zranění kyčle. (BMW12)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)

Reklama

Reklama