Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo napsal, je to jako Notting Hill (1999) v novým hávu. A má pravdu. Je to nenáročný, občas i vtipný, dojemný a šťastný zároveň. K tomu ta ústřední písnička není vůbec špatná (Marry me). A protože je Notting Hill jeden z mejch nejoblíbenějších romantickejch filmů, tak se mi Marry Me nemohlo nelíbit. Snad jenom film jako celek mohl bejt kratší, takže za 4*. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nesplnilo moje očekávání. Sice sem tušil, vlastně spíš věděl, že hudebně to bude běs. A taky byl. Ale očekávání jsem měl spíš z příběhu a postav z rozdílného světa. A těšil jsem se na trochu ztřeštěnosti a humoru. Je to ale taková ta ulízaná romanťárna. Příliš nebavilo, a některý postavy mi dokonale lezly na nervy. 40%. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby ústřední dvojici hráli o něco mladší herci, mohlo to dopadnout lépe a uvěřitelně. Jak to celé asi dopadne tušíte už od začátku, film jede v klasické šabloně (seznámení, oťukávání, zamilování, malinké neshody, usmíření), chování postav místy nelogické (táta malé dcery si jen tak na koncertu vezme zpěvačku - ha ha). Celkově se jedná romantický film (komedie moc ne) na jedno deštivé odpoledne, ale jinak spíše podprůměrné dílko. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl Nothing Hill, ale v takom modernejšom a temperamentnejšom šate. Sklamaná Kat sa v afekte úplne náhodou ulakomí na úplne obyčajného muža Charlieho, a od tohto sa následne odvíja celý príbeh. Základ príbehu nie je nijako obzvlášť prevratný, a tak aj celý film pôsobí viacmenej rozprávkovým dojmom. Nebolo to zlé, ale bola to skôr taká bežná oddychovka s romantickou zápletkou a s množstvom klišé a schématizmu. Priznávam, že postavy ma až tak nebavili (ani som s nimi nesympatizoval), a taktiež dialógy boli také akési priemerné. Ale aspoň tie 2* si to zaslúži. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem viděl Jennifer Lopez jen v samých příšernostech. Hádám však, že vše je jednou poprvé a s tím jak se tento film vydařil, ji nelze upřít zásluhy. Až teď zpětně uznávám, že se všechny ty propadáky nestaly jen a jen její vinou. Proč jsem byl tak nadšený? Zprvu to sice vypadá na další tuctový romantický příběh, jenž prošel přes náhodný generátor dějových spletenců. Příliš jsem se tedy nebavil a již během scény na úvodním koncertu jsem si pohrával s telefonem a říkal si, že to asi brzy vypnu. Nestalo se však a já pochopil, že je to i celkem promyšlené a poutavé. Nejedná se o ten typ komedie, kdy se člověk hodně nasměje, ale zato místy solidně zahřeje u srdce. To dovedu ocenit vždy. Za největší slabinu tedy zcela subjektivně považuji hudbu a zdlouhavé koncertní vložky. Fanoušci hudby Jennifer budou pravděpodobně spokojenější. Nicméně já tyto části spíše přetrpěl. 71% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)
  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)

Reklama

Reklama