Reklama

Reklama

Ilsa, sibiřská tygřice

(neoficiální název)
  • Kanada Ilsa, the Tigress of Siberia (více)
Trailer

Ve třetím pokračování příběhů je Ilsa (Dyanne Thorne) velitelkou gulagu kdesi na Sibiři. Píše se rok 1953 a „převýchovné“ tábory jsou plné nepřátel komunistické velmoci. Plukovnice Ilsa sadisticky mučí vězně, používá důmyslná zařízení včetně klece s hladovým tygrem. Spolu se svými podřízenými, se kterými si v noci užívá sex, se jí převýchova daří. Postaví se jí pouze Andrej Čikurin (Michel Morin). Jeho umučení zabrání pouze Stalinova smrt a útěk Ilsy, která se pokusí nejprve zlikvidovat všechny svědky.
Montreal, rok 1977. Luxusní nevěstinec vede Ilsa se svými kumpány z Ruska. Vydírají své klienty pomocí kamer instalovaných na pokojích. Podnik navštíví skupina ruských sportovců se svým trenérem, kterým je Čikurin. Ilsa ho pozná a rozhodne se Andreje zbavit napodruhé. Podrobí ho dalšímu mučení včetně vymývání mozku a snaží se zlomit jeho vůli. Ruská ambasáda vypátrá poslední pobyt trenéra a snaží se muže osvobodit... (curil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

POMO 

všechny recenze uživatele

Filmársky profesionálnejšie než prvý diel série (Ilsa, She Wolf of the SS) a taktiež s lepším scenárom. Ten obsahuje zhruba v polovici filmu jeden nečakaný zvrat a premiestnenie celého deja do nového prostredia a tiež prekvapivo dobrý, otvorený záver. Ale hodnotiac Ilsa, the Tigress of Siberia nezávisle na sérii, ako samostatný film, je to zase len ďalšia hovadina. Veľmi krvavá hovadina s množstvom nahoty. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Roztomilá sadistka opět v akci ! Tentokrát jakou soudružka Ilsa a se svými Ivany zásadně ve trojkách (tím nemyslím, že by si nechala zmenšit prsa, ale "ruskou trojku" a tím nemyslím ten dopravní prostředek :)) Tentokrát jí tradiční mučení vězňů vydrží jen něco málo přes půl hodiny (díkybohu, už to byla nuda), načež se přeneseme v čase i místě a začne daleko zábavnější část filmu s několika mimořádně vyvedenými "čísly" (a tím nemyslím to, co jsem myslel předtím), a to i v rámci celé Ilsí série. Například Ivan s taseným mečem, útočící na sněžném skútru nebo originální stroj na vymývání mozku, za který by se nemusel stydět ani klasik Ed Wood. Ilsa rulezz !!! ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ilsa, the Tigress of Siberia v podstate prekonala moje očakávania a v mnohých ohľadoch sa mi páčila viac než prvá Ilsa z roku 1975. Príbeh má aspoň akú-takú zápletku a pochopiteľne nechýbajú nahota, gore či brutalita. Ilsa a jej kumpáni sa snažia posunúť metódy trýznenia svojich obetí do sofistikovanejšej a krutejšej formy, výsledkom čoho je niekoľko silných scén, ktoré človeku utkvejú v hlave. Na škodu neboli ani akčné vsuvky, vďaka ktorým film nabral trochu netypický rozmer. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie je už naozaj veľa. Hlavná predstaviteľka ukáže svoje prednosti a užíva si svoju obľúbenú trojku. A to je to jediné pozitívu, že kozičiek Ilsy sa tu dočkáme naozaj požehnane. Na rozdiel od dvoch predchádzajúcich filmov ubudlo erotiky a pribudlo nezmyselné táranie, najmä v druhej časti príbehu. V štvrtom pokračovaní príbehov je Ilsa veliteľkou gulagu kdesi na Sibíri. Píše sa rok 1953 a prevýchovné tábory sú plné nepriateľov komunistickej veľmoci. Plukovníčka Ilsa sadisticky mučí väzňov, používa dômyselná zariadenie vrátane klietky s hladným tigrom. Spolu so svojimi podriadenými, s ktorými si v noci užíva sex, sa jej prevýchova darí. Tretie pokračovanie príbehov Ilsy, sadistickej veliteľky rôznych táborov, prináša zmenu režiséra, čo sa prejaví aj v koncepcii filmu. Film je prakticky rozdelený na dve časti, ktoré sa diametrálne líšia. Polovica v gulagu s nevyhnutnými sadistickým vložkami a druhá, v luxusnom bordeli v Montreale. Naivné sú obe rovnako. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série s Ilsou, snímek „Ilsa the Tigress of Siberia“, nijak nepřekvapí, snad jen tím, že se zde trochu více mění lokace. Ilsa je pořád sexy, pokud jste na dominantní ženy s velkým poprsím, což mně osobně nevadí, ale jinak je té exploatace a explicitnosti strašně málo. V tomhle směru je třetí díl spíše zklamáním a nezbývá než doufat, že s Gretou to bude trochu lepší. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama