Reklama

Reklama

V síti 18+

  • Slovensko V sieti 18+ (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Necenzurovaná verze V síti 18+ divákům velmi věrně zprostředkovává zkušenosti a pocity dětí zneužívaných na internetu. Zakryté totiž zůstávají pouze tváře predátorů. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání. Dokumentární film Barbory ChalupovéVíta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Natočit dokument o úchylech na internetu je sázka na jistotu. Bylo by hodně zvláštní, kdyby se nepovedlo nějaké najít. Zároveň se divit jejich aktivitám, je trochu naivní. V dokumentu se děje přesně to, co všichni čekají, že se bude dít. Nakonec tedy není moc překvapivé ani to, kolik sexuálních predátorů se podařilo najít. Zajímavé je především jak celá ta komunikace funguje a osobní setkání na konci. Celkově to není nic extra zábavného, ale je to dobře natočený a jde u toho v pohodě vydržet až do konce. ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé objevný dokument o problému, který tu byl, je a bude. Nemění to nic na důležitosti tématu a apel na rodiče je více než na místě. Ti sami totiž bývají až na výjimky bezbrannými ovečkami moderních technologií a paradoxně se učí od potomků. Bohužel, toto zaměření na obyčejného českého diváka, který žere Ulici, Růžovku a Slunečnou, je na filmu hodně znát. Vypjaté či dojemné scény jsou průhledné a neupřímné. Asi bych se nad sebou měl zamyslet, ale toto mě obtěžovalo více než pinďouři. 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Aneb jak dojebat silný námět a skvěle zpracovaný dokument hloupou tričkovou reklamní kampaní. Tedy k filmu, jsem už dospělý a o okolním světě nemám a nedělám si žádné iluze. Dost často se stydím za to, že jsem muž, ale tohle bylo fakt až trapně komické. Kurva, to jako fakt? Chlapi jsou fakt idioti. Smekám před všema třema holkama, jak to skvěle zahrály a vypořádávaly se s tím, co se na ně hrne, i když byl vidět, že mají fakt dost a nechápou, pořád zůstávaly v roli a byly prostě skvělé. Za potěšující považuji zmínku, že tohle vážně nejsou jen samí pedofilové, ale "pouze" jen chlápci, co vy/zneužívají možnosti a situace. Ona to jako není žádná omluva, o to je to možná nakonec horší. Brrrr. Lidi jsou fakt jeblí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako odkaz, by som to bral ako 5 hviezdičkovú záležitosť. Dokument ako taký, však nevystúpil do nadpriemerných výšin spracovania, aj keď je patrné, že tu sa na ňom makalo a makalo dosť. Klobúk dole pred slečnami, ktoré si prešli v minulosti podobným problémom a tu sa odhodlali si svoje skúsenosti zopakovať, síce v bezpečí, ale predsa psychika sa nezaprie. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama