Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co úspěšný newyorský obhájce ex offo prohraje svůj první případ, jeho život se začíná rozpadat. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Akce 2/10/// PLUS: film má pěkný plakát, který vypadá akčně a naláká, v závěru je to napínavější, a má to happy-end, pokud fandíte hlavním postavám MÍNUS: není to příliš logické, nedává to moc smysl, tenhle film se snad neodehrává v naší realitě, i na krátkou stopáž je zdlouhavý a nudný, akce je tam tak 5%, komedie to není vůbec a tahá se do toho nějaké sci-fi, ale není vůbec využito/// Shrnutí: Boyega a Cooke tady fakt šlápli vedle. Je škoda, že v jejich kariérách se objevil tento film. Je na něm po všech směrech znát nezkušenost tvůrčího týmu při práci s filmovým materiálem/technikou a tvorbou/stavbou děje. Zbytečný film./// Celkem 25%/// ()

sator

všechny recenze uživatele

Singularita znamená ojedinělý, jedinečný. V technologii však singularita popisuje hypotetickou budoucnost, kde se technologický růst vymkne kontrole a je nezvratný . Tyto inteligentní a výkonné technologie radikálně a nepředvídatelně změní naši realitu. Slovo „singularita“ má však mnoho různých významů. Vše závisí na kontextu. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já zde mám takový nepříjemný pocit, že tu jsou všichni na tuto podívanou až nějak přehnaně zlí. Samozřejmě se tedy o žádný filmový zázrak rozhodně nejedná, ale té neoprávněné kritiky je tu vážně až zbytečně příliš. Já v tom třeba našel i spousta pozitiv, která by pro jakýkoliv jiný film nebyla vůbec zanedbatelná, jako například vážně zajímavé herecké představitele, v jejichž čele je fakt sympatickým John Boyega, dále pak třeba výrazní Ed Skrein, Bill Skarsgard, či Tim Blake Nelson, a nakonec vlastně ušla i ta Olivia Cooke, kterou jinak vážně nemusím, ale zde mě nesrala alespoň tolik jako jindy. No a pak především není vyloženě mimo ani samotná zápletka, když tedy ovšem samozřejmě pominu ty veškeré rádoby chytré filozofické dialogy a monology, které z toho zcela zbytečně dělali nesmyslný blábol, přitom kdyby tyto vsuvky tvůrci úplně vynechali a věnovali by se skutečně jen přímočaře té zápletce okolo auta plném drog, tak by to byla možná i super zábavná jízda, nenatahovaná všemi těmi kecami o ničem, které navíc následně stejně vlastně ani neměli na celé to story nějaký zásadnější vliv. Jinak jen tak mimochodem jsem moc nepochopil to žánrové zařazení komedie, nic vtipného jsem tam fakt nezaznamenal, spád to ale každopádně má, na konci je to i poměrně akční, krvavé a hlavně slušně vygradované, tudíž opakuji, já bych to skutečně až tak zle, jako naprostá většina přítomných znalců, neviděl, a v rámci možností lze možná i říct, že jsem se bavil. Opravdu silné 2*! ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele

Jak se altruistickému mladému obhájci povede obelstít ostřílené zločince i policajty, aby se mohl stát ještě větším altruistou. Celkem to odsýpá a kouká se na to příjemně, zvlášť díky Johnovi Boyega a Olivii Cooke. Podařil se i příběh, ve kterém altruista jedním (zlo)činem polapí čtyři mouchy. Jen ta celkem zbytečná fyzikálně-filozofická omáčka mohla být raději nahrazena větším důrazem na (vhodně rozehrané) vztahy mezi postavami, kde byl určitě potenciál ještě víc vtáhnout diváka. Nejvíc se však bavím na zjevné většině diváků, kteří podle plakátu zřejmě očekávali nějakou bezduchou akční mlátičku a (po zásluze) zůstali zklamáni, a tak zde sázejí jednu hvězdu nebo dokonce odpady, co tedy vypovídá zejména o nich. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až tak čierne to nevidím, hoci palmový zberač s neforemnou hlavou tu hral prím. A dokonca som si na 5 minút myslel, že Olivia Cooke je krásna, potom som sa našťastie otriasol a pozrel lepšie. Niektoré momenty sú tu vyložene trápne, ako napríklad sŕkajúca sudkyňa. A dej je dosť mätúci. O čom to vlastne bolo? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Singularita znamená ojedinělý, jedinečný. V technologii však singularita popisuje hypotetickou budoucnost, kde se technologický růst vymkne kontrole a je nezvratný. Tyto inteligentní a výkonné technologie radikálně a nepředvídatelně změní naši realitu. Slovo „singularita“ má však mnoho různých významů. Vše závisí na kontextu. (sator)

Reklama

Reklama