Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na urgentu je zmatek. Nemocnice se bude rekonstruovat, pacienti se musí přemístit do okolních nemocnic, Míša má na starosti organizaci a vše se musí stihnout do večera. Saša přinesla Lukášovi jeho věci a odmítá se s ním dál bavit. Protože další den má většina urgentu volno, můžou Rasputin s Vlčkovou konečně udělat to, co si dávno přáli. Barča si stále není jistá ve vztahu s Danem. A Katka svolá rodinnou večeři na rozloučenou a netuší, kdo se tam také objeví. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (5)

  • „Vypadá to skvěle. Jsme úplně nadšení, je to šílený, ale výborný zároveň. Přijde mi, že jsme v nějaké počítačové hře. Mám pocit, že se tu objeví vetřelec. Je skvělé, že to televize umožnila to zdevastovat, je bezvadný v tom pracovat. Současně je pro mě těžké se zkoncentrovat,“ popsal své pocity herec Marek Němec, který byl nadšen z práce kaskadérů. (Duoscop)
  • „Je to trochu symbolický, jsem otvírák i zavírák seriálu. V prvním díle jsem se připletl k výbuchu a v posledním bude taky katastrofa. A v posledním díle mám na sobě smoking, a dokonce i tančím, myslím, že je to důstojné rozloučení se seriálem,“ prohlásil Marek Němec. (Duoscop)
  • Herečky Michaela Tomešová a Natálie Halouzková, alias sestřičky Barča a Katka, se při pohledu na zničený urgent neubránily slzám. „Nám je to všechno líto, zbořený urgent je sám o sobě depresivní. Smějeme se, ale to je obranný mechanismus. Je to jak na pohřbu,“ zhodnotila Míša. „Jak to končí, dojíždíme tady dneska s takovým divným smířením,“ dodala Natálie. (Duoscop)
  • Zničit ateliér dalo pořádnou práci. Na demolici se podílelo sedm mužů během celého dne. Do ateliéru navíc navezli čtyři kubíky suti, která dotvořila dílo zkázy. (Duoscop)
  • „Potřebovali jsme vidět plamen, skrz který letí člověk. Chtěli jsme to akční, na kaskadéra jsme poslali s pomocí pyrotechniky oheň a sutiny. Leží tady celý kontejner sutiny. Je to pravá sutina, žádný odlehčený polystyren. Točíme v hotelu, kde se nesmí nic poničit, o to náročnější je vytvořit tu iluzi,“ okomentoval natáčení posledních scén režisér Lukáš Buchar. (Duoscop)

Reklama

Reklama