Reklama

Reklama

Noční návštěva

  • USA The Sleepover
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když ti parta zlodějů mezinárodního kalibru unese mámu a tátu? Prožiješ pěkně divokou noc, během které ti přijde vhod špionážní výbava. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit opravdu ano. Je to rozhodně rodinný film každým coulem. U takových filmů musí divák pochopit, že tento film se má zavděčit i dětem. Přiznám se, že některým scénám jsem se smál a dobře mě pobavili. Nakonec jsem všem postavám nějak přišel na chuť a to považuji za velmi důležité! Celkově to tedy vůbec špatný film na zahnání nudy pro celou rodinu. A takových filmů, která zaujmou všechny členy domácnosti není moc. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když dětem unesou rodiče??? No já nevím asi zavolají policii, jo počkat to oni neudělají a takhle vznikl tento film. Nejprve jsem si myslel, že to bude druhý Spy Kids, ale to jsem se šeredně spletl. Tohle je 10x horší. Během těch cca 103 minut jsem měl pocit, že se absolutně nic nestalo. Zdálo se mi, že je příběh příšerně natahovaný scénami, které zde ani nemusely být. Příběh předvídatelný jak nevím co a hlavní postavy (hlavně děti) absolutně nesympatické. A mimochodem, když chcete někomu unést rodiče tak se snad podíváte na celý pozemek ne??? Oni jim je ukradli, když děti byly na zahradě.... Bože mě se chtělo brečet, oni tam říkají, jací to jsou profíci a udělají tohle... No asi nad tím moc přemýšlím. Pokud vypnete mozek tak to dokáže jeden večer zabít, ale raději svůj čas investujte jinde - 3/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pre deti, kde hrajú deti alebo herci, ktorí vyzerajú ako deti. Taká Sadie Stanley má 18 rokov, ale nevyzerá ani na 15. Akurát Malin Åkerman s typickou škandinávskou vizážou vyzerá tak akurát. Najtrápnejší otec rodiny v histórii v podaní katastrofálneho herca Ken Marina podliezol aj tie najnižšie štandardy a deti oproti nemu herecky vyznievajú ako hotový De Niro. Cítil som sa za neho trápne. Vtip tu nie je takmer žiadny a keď už scenár úplne viazne, nasadia tam hnusnú vracajúcu scénu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně velké době komedie co mě vyloženě neuráží a dá se říct, že je koukatelná. Bohužel cca 20 minut do konce je přehlídka trapnosti nad trapnost kdy postava otce ze sebe dělá totálního debila a nejenže to není vtipné , ale bylo mě za něho i trapně. Přijde i fekální scéna, kterou si klidně mohly odpustit. Paradoxně scény s děcky jsou lepší a vtipnější než s dospělými což se vidí málokdy. Dal bych i 80, ale za těch 20 minut do konce hvězda dole. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvě nesoudné, múzou nepolíbené autorky měly tu troufalost narvat neforemnou a přestárlou Malin Åkerman do těsných flitrových šatů a natočit s ní a spol. noční dobrodružství, co variuje nezábavným způsobem Goonies a desítky jiných filmů o ženě s problematickou minulostí a novou identitou. Celý film v podstatě nemá zdařilou sekvenci. Nemyslím si, že by film, aby byl dobrý, musí nutně překypovat originalitou. Když už sáhne k takové "výpůjčce"od jiných filmů, měl by tak činit uvědoměle, tvůrci by měli mít schopnost točit s nadhledem, na řemeslné úrovni a vyvarovat se hloupé teatrálnosti, která nahrazuje absenci tvůrčího umu. Ženská dvojka Trish Massieu a Sarah Rothschild ovšem plně plní kvóty těch nejhorších filmů. Podprůměrně natočené velmi řídké akční sekvence, nestravitelní dětští a dospělí herci, zvláště Ken Marino a jeho rádoby komediální šašek je na gilotinu, zoufalá stavba dialogů, naprosto nezajímavě provedená stěžejní scéna filmu, kterou je loupež vzácné korunky, a tmavý vizuál, u něhož má divák chuť vzít baterku a celou scenérii pořádně nasvítit. Nepomáhá účast Malin Åkerman, jeji akční schopnosti jsou ubohé, navíc ta urputná snaha po vrhu ji udělat neodolatelnou a super sexy byla ukrutně pitomá, ovšem to byl asi tak jediný zábavný aspekt celého nepovedeného filmu. Netflix opravdu zabodoval příšerně nevtipnou, akčně slabou a globálně trapně zrežírovanou slátaninou. 4/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama