Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Éile se po šarvátce v krčmě vydá vstříc svému osudu. Fjall se nechá unést a musí za to pykat. Zrada v královské rodině skončí krveprolitím. (Netflix)

Recenze (19)

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málem mě nízké hodnocení zde i na imdb odradilo od sledování. Naštěstí jsem si ještě pustil kousek seriálu, vypadalo to dobře a vůbec to není tak špatné jak se tu říká a hodnotí. Ostatním bych doporučil se podívat na kousek a udělat si svůj názor. To jsem viděl mnohem horší věci s vyšším hodnocením. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak vypnem mozog a veľmi o tom nepremýšľam, tak je to celkom obstojné. Samozrejme je to Netflix, takže zmiešané rasy nechýbajú. Storytelling povrchný. Všeobecná hĺbka postáv, ich charakter, prázdne. Sú to skôr vizuálne postavy. Namakaný a mrzutý elf, ale nič viac. Černošská elfka bojovníčka aj bardka v jednom, ale nič viac. Oproti GoT či HotD je to neuveriteľný rozdiel. Ešte aj CGI príšery je tu strašné, ale opakujem sa, aj tak je to zatiaľ námornú časť celkom obstojné. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí předloha mě netrápí a jediné nad čím se můžu rozčilovat je trapný (tabulkový) casting míchající všechna možná etnika na jednu hromadu (hezky to popsal Sabrewulf) a nijak extra nápaditý děj a tempo vyprávění. Tuna postav bez zjevné souvislosti. Na to že má minisérie 4 epizody bych čekal trochu méně rozšafný příběh. Co mě doslova vyděsilo byl krákoral hned od prvního záběru. Naštěstí to byla jen zbytečná kulisa na úvod. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak podle očekávání to vypadá, že se Zaklínačem to opravdu nebude mít nic společného. Aby divákům došlo propojení aspoň s hlavním seriálem, tak je tu naprosto tragicky naroubovaný Marigold, jehož linka nedává vůbec žádný smysl a význam pro děj tohoto seriálu. Ze seriálu úplně tyčí to, že je snad polovina scén točena před zeleným pozadím ve studiu, a veškeré větší efekty kouzel a digi pozadí vypadají dost levně. Nevím no, neříkám, že je to úplná tragédie, lidi to kritizujou kvůli spoustě věcem, někteří jen z principu aby mohli kritizovat, ale na to, že má mít série čtyři díly, a má představit asi 7 hlavních postav, tak tady vidíme zatím 3, a v ději jsme hodně na začátku. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak dobré jako první série Zaklínače, protože tvůrci prostě nejsou tak dobří spisovatelé jako Sapkowski. Vlastně mi to ale vadí míň, než když budou totálně prznit předlohu. Tady ji příliš prznit nemohou, když je to zcela jiný příběh. Rozjezd je dobrý, jsou tam lepší pasáže a horší pasáže. Celkově asi jen můžu říct, že mě nic vyloženě nenadchlo, jen to příjemně plynulo. Lepší průměr. Uvidíme, co bude dál. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama