Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřiatřicetileté Doře se zhroutil život. Její životní láska se oženila, avšak ne s ní. Navíc se zdá, že i její cukrárna je ztracená. Rozhodne se, že obojí musí získat zpět, a to i za cenu lži. Setkává se s různými lidmi včetně nové ženy svého milého a nakonec pochopí, že ona láska, ke které se tolik upíná, nemá skutečný základ. Rozhodne se zbavit sebelítosti a otevřít se možnosti nového vztahu. (Filmbox)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (19)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film režisérky Nóra Lakos vás chce osloviť hlavne dobrým mixom moderných a retro obrazov, ktorému tú šťavu pridáva  dobre vybraná (nakomponovaná) hudba. Jedine s tým vie diváka nejako osloviť, pretože inak je to romantická jednohubka, ktorá krváca z viacerých miest. Dóra, žena v strednom veku, vymyslí plán na to, ako by mohla zachrániť svoju cukráreň (Hab – Cream). Na to, aby mohla dostať dotáciu od ministerstva, naverbuje dvoch chlapov (manžel a syn), s ktorými budú hrať, že sú rodina (podmienka pre získanie dotácii). Počas zápasenia s ostatnými rodinami zistí, že ona nie je taká osoba, ktorá by chcela získať dotáciu za každú cenu. Myslím si, že záver filmu uhádnete. Film obsahuje v podstate len priemerné scény (ani tie dialógy nie sú zaujímavejšie alebo zábavnejšie napísané), podobne ja na tom s hereckými výkonmi. Pravdu povediac, tretiu hviezdu dávam len vďaka dvojici Vica Karekes / Erik Gyarmati – E. Gyarmati ma veľký potenciál stať sa skvelým hercom. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

hrosiik 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si jako nenarocny film na vecer, hlavne kvuli Vice, ale zjistila jsem, ze krom jejich velkejch oci mi neprijde zajimava. Celkove se mi na film nekoukalo dobre kvuli hroznemu dabingu, dej a scenar byl take tragicky. Na konci jsem si rikala, ze vubec nevim o co tam slo.. Jedine, co se mi libilo byla role chlapce od souseda, ten si tech par hvezd zaslouzi.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky jste teď klidnější, když víte, že zbytečné romantické komedie se netočí jenom u nás, ale i u našich bývalých sousedů? Vicu Kerekes a její hrudník opustí muž jejího život, tak copak se asi bude dále dít? Že by rezervní princ na bílém koni už vykukoval z poza rohu?  Asi někde na této planetě žije cílová skupina podobných záležitostí, jinak by se každoročně netočily po vagónech a ono i všechny ty  Pauhofové, Hřebíčkové, Kerekesové, Polívkové, Khekové či Kubařové taky musí něčím platit složenky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ničím nezaujímavá a priemerná romantická komédia, ktorá obsahuje množstvo klišé a pátosu z podobných filmov európskej či americkej produkcie a navyše ešte k tomu pridáva aj množstvo hluchých a nevyrovnaných miest. Jediné, čo to ako-tak zachraňuje je Vica Kerekes. Rozumej, že ona nie je nejakou oslnivou herečkou, ale ide z nej niečo magické až zmyselné, čo jej pridáva na charizme. A aj preto je ťahúňom viacerých filmov, v ktorých hrá. Tento nevynímajúc, keďže ničím iným nedokázal zaujať. Ťažký priemer. 50 % ()

Mrijnyk 

všechny recenze uživatele

Bohužel tuctová komedie, kterou nezachraňují ani pěkné kulisy ani celkem dobří herci. Možná nezamýšlený pokus o satiru na současné maďarské poměry a "tradiční rodinné hodnoty" podle mě také moc nevyšel. A Bontonfilm by si zasloužil na pranýř za nezvládnutý překlad a dabing, který místy ani nedává smysl: postava Vicy Kerekes má "lehký přízvuk", který se vysvětluje tím, že je z Maďarska, i když se film přiznaně odehrává v Maďarsku? To zní logicky. Postavy naprosto nahodile nadabované česky i slovensky bez jakékoli návaznosti na děj filmu? To jsem tedy taky nepochopil. Ani bych se nedivil, kdyby důvodem byla snaha o úsporu za výrobu dvou jazykových verzí. Každopádně je to zhovadilost, která se doufám nestane trendem. Český Netflix tomu ještě nasadí korunu, když ani neumožní divákovi pustit si maďarskou verzi s titulky. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama