Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 2

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na klasický rape and revenge, ale k rape vůbec nedošlo a zvrhlo se to v také klasickou lesní hru na honěnou a to tak že dobrou. Sychrává atmosféra sice nebyla nijak výjimečná, ale tady stačila. Co se nějakého gore týče, tak toho si tu divák moc neužije, ale čiší z toho taková ta zdravá brutalita, která nějaké ty létající končetiny hravě nahradí. Herecky výborné. Záporák je katalogový padouch a jeho představitel si to zjevně užívá a hlavní hrdinka dokáže sem tam vyčarovat božsky šílený výraz hodný keltské divoženky. Seděly mi i úlety jako byla bába s šípem, paintball a vlastně i samotný závěr. Jediné, co mě trošku vadilo, byl řetězec náhod, díky kterému záporák se svým nohsledem uprchlou holku vždycky našli. To prostě bilo do očí. Ale to je jen kosmetika. Frantíci umí. 75% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek. Začne jako víceméně standardní thriller o dvou únoscích a následných lesních lovcích žen, postupně je víc a víc prodchnutý duchem metafyzického matriarchálního pohanství a mysticismu, aby se v závěrečné čtvrthodince zvrhnul v takřka halucinační fantasmagorii, která si s většinovým divákem nemilosrdně vytře zadek. K mému nadprůměrnému dojmu z filmu přispěla jeho nevyzpytatelná originalita a zároveň i záživnost, zajímaví herci (démonický psychopat Worthalter a prudce charmantní blondska Debay), i několik zapamatováníhodných scén (benzínka, zmrtvýchvstání matky, atd.). ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má špatný den tak si jde do hospody vypit mojita . Tam narazí na chlápka co ji chce sbalit což ona nechce jelikož je zadaná naneštěstí ji zachrání druhý chlápek co je tam s retardovaným bratrem tak ho tam chce sbalit akorát, že zjistí, že oni jsou psychouši co vraždí ženské. 60 minut je to klasické revenge kdy ti dva chlápci (později jeden) honí v lese tu ženskou za to 2 hvězdičky nicméně závěrečných 20 minut je takový úlet (čti pičovina) , že si to jednu hvězdu zaslouží posuďte sami ona si udělá palici s těmi ostny a nahání ho objeví se mlha naráz se tam z ničeho nic objeví hráči paintballu ona na ně běhá s palicí oni normálka v pohodě on se po nich ohání nožem oni normálka tak vběhne do jakéhosi města tam narazí na policajta co hlídá barák on jí stříkne pepřák do očí a ona uteče mezitím ten chlápek zlomí tomu policajtovi nos . On uteče do baráku co prodává realiťák a ona po něm jde pak jde on po ní a mezitím ten policajt pošle po něm svého psa dál už se rozepisovat nebudu jelikož je to tak debilní, že se to prostě musí vidět. 60 procent ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Když nějaký permanentní podParonaut pravidelně leští nad Antikristem, může jej v důsledku toho želperun časem napadnout třeba podělit se i s ostatními o trochu toho haluškoidního honění v lese plném vzteklých zvířátek, u něhož se ovšem halucinogeny ani aromatickými uhlovodíky neintoxikovaný já už od cca třetiny stopáže tak příšerně nudil, že ani nijak zvlášť nepřál smrt ústřední pravé blondýně neschopné si např. sundat z krku neutažený provaz či jen kvocientně o něco málo ji převyšujícímu rádobymasaříkovi děsivému asi jako lahvička sirupu proti kašli (navíc totálně nevkusnému astigmatikovi s nekonečnou penetrační tolerancí, neb potkat v noci v lese hlavní hrdinku notorický erotoman po třech letech na moři, zakousne se do nejbližšího stromu a dělá větev) a krátil si čas do toužebně vyhlížených závěrečných titulků toliko tipováním, zda po vilémtellovském čištění zvukovodů, wallacovském válečném malování paintballem a kukuřičném poli zvládne Frantík naservírovat ještě nějakou více toluenovou pitomůstku. Brojler – zvládl… ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší prírastok do môjho obľúbeného hororového žánru, ktorého sa asi nikdy nepresýtim. Lesný survival, v ktorom dvaja chumaji unesú peknú blondínečku, aby sa s ňou pobavili, no cestou majú autonehodu a môže sa začať lesná naháňačka. Pred pár rokmi tu už bola francúzsko-belgická spolupráca vo fajnovej pecke "Revenge", a som veľmi rád, že pokračuje, pretože toto je niečo podobné, iba v inom prostredí. Postavy sú podarené - jeden z nich je úplne vyšinutý vraždiaci magor, ten druhý je mentálne retardovaný a ukvičaný trpiteľ, z hlavnej hrdinky je spočiatku lovná zver, avšak veľmi rýchlo sa mení na lovca, keďže jej pomáha aj samotná matka príroda. Film je prekrásne nasnímaný, s detailnými zábermi živočíchov, sem tam prekvapí niečím nečakaným, v záverečnej tretine je to už viac komediálne, ale v podarenom zmysle. Pridať na brutalite a bolo by to za 5. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno