Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kde sakra Francouzi berou tyhle kvalitní démonický ksichty? Arieh Worthalter is the new Vincent Cassel. A v týhle chuťovce extra povedenej, člověk by mu nejradši urazil palici. Nepozorná blondýna se často chová jako blondýna, ale nemyslete si, když jste sexuálně a citově neuspokojeni, nevyspalí, hladoví, promrzlí a ve stresu, děláte prostě zoufalý chujoviny. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Eve je blbá blondýna. Ano, tenhle motiv bývá ve filmech častý, tahle je ovšem ultrablbá. Jde do baru, chová se jako děvka a jako děvka také skončí. Následně sice pošahanci se svým kumpánem uteče, jenže je má stále v patách. V závěru se vše obrátí a blbka honí pošahance. To už je ale z filmu komedie a člověk neví, zda jsou na tripu jen postavy, nebo i on. Tedy já. Pěkný je úvodní příběh o dívce, kterou zachránil les. Líbila se mi i následná paralela, kde les pomáhá blondýně, ale co si budeme povídat, docela se nadře, protože ona je fakt tupá. Les báječný, některé scény mají pěkný adrenalin, gore sice šokující není, ale o násilné scény není nouze - kamenem do huby, šíp v hlavě, šíp v rameni, klackem po hlavě... V závěru jsem měl chvílemi pocit, že sleduji Statečné srdce. Skvělá kamera, úderná a mrazivá hudba, solidní pošahanec. Šel bych s hodnocením výše, ale až příliš často jsem nad Eve kroutil hlavou a přál si, aby konečně dostala za vyučenou a třeba i zařvala......což jistě nebyl tvůrčí záměr. Proto zůstanu u průměru, byť chvílemi jsem si film užil. Příroda by byla na deset hvězd. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po zdejších recenzích jsem od Hunted čekal netradiční lesní survival. Tuctovej není. S tím souhlasím, ale nejsem si jistej jestli je tohle cesta tím správným směrem. Já osobně mám z filmu hodně rozporuplný pocity. Místy má film fakt napínavý pasáže který mě dokázali strhnout z toho ale vytasí pár WTF momentů který mi hlava nebere. To jako myslíte vážně ? Kouzelnej les kterej chrání nevinné. To mě poser. Od jisté chvíle mi to přišlo jako nechtěná komedie. Samotnej vrchol pak pro mě byl naprosto zoufalej.  Chválím obsazení dvou hlavních postav a pár solidních napínavých pasáží. Jako celek mi to ale moc neštymuje. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ked sa povie lesny survival horor, hned ma napadne Wrong turn 2003 so sympatickym Desmondom Harringtonom a nadhernou sexicou Elizou Dushku. Ten bol z USA, tuna ide o lesny survival z Francie. evidentne sa film a reziser inspiroval v USA. Kazdoapdne velmi dobre zahrane /coz je u hororov vzacnost, horory maju dlhodobo spatne herecke vykony/, tempo brutalne , nuda nehrozila, dialogy na urovni. Skoda dost neznamych hercov, kazdopadne musim ist vysoko  : 77 % ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Když nějaký permanentní podParonaut pravidelně leští nad Antikristem, může jej v důsledku toho želperun časem napadnout třeba podělit se i s ostatními o trochu toho haluškoidního honění v lese plném vzteklých zvířátek, u něhož se ovšem halucinogeny ani aromatickými uhlovodíky neintoxikovaný já už od cca třetiny stopáže tak příšerně nudil, že ani nijak zvlášť nepřál smrt ústřední pravé blondýně neschopné si např. sundat z krku neutažený provaz či jen kvocientně o něco málo ji převyšujícímu rádobymasaříkovi děsivému asi jako lahvička sirupu proti kašli (navíc totálně nevkusnému astigmatikovi s nekonečnou penetrační tolerancí, neb potkat v noci v lese hlavní hrdinku notorický erotoman po třech letech na moři, zakousne se do nejbližšího stromu a dělá větev) a krátil si čas do toužebně vyhlížených závěrečných titulků toliko tipováním, zda po vilémtellovském čištění zvukovodů, wallacovském válečném malování paintballem a kukuřičném poli zvládne Frantík naservírovat ještě nějakou více toluenovou pitomůstku. Brojler – zvládl… ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama