Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Ztracená odměna (S01E09)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka vyráží na záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (12)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedené navázání na skvost z minulého týdne. Epizoda opět nabitá akcí (vlastně nepřetržitě se někdo s někým rval), ale zároveň posunula děj a odhalila nové důležité informace. Souboj mezi Cadem Banem a Fennec Shand byl velice dobře provedený. Nejenže animace byla výborná, na to jsme už zvyklí, ale líbila se mi hlavně choerografie, a jak každý z lovců měl svůj osobitý styl, který se k němu hodil - Fennec pracovala s mrštností a hbitostí, zatímco Bane spoléhal na své technologie a hrubou sílu. Do toho byl děj zasazený do nádherné vyvedeného, tajemně děsivého prostředí, do trosek a mlhy, které dílu vytvářeli správnou atmosféru. Také se zdá, že Bane si už tím legendárním soubojem s Bobou přišel, soudě podle jeho “záplaty” na hlavě. Stejně bychom ale Bobu v tomto seriálu mohli vidět, po dnešním dílu mi to dává větší a větší smysl. Bad Batch jako taková byla odsunuta na pozadí a prostor dostala hlavně Omega, a opravdu je mi pořád sympatická a vůbec mě neotravuje, čehož jsem se zpočátku obával. Velmi dobrý, intenzivní a atmosférický díl, 85%, ale enjoyment byl stoprocentní, takže 5 hvězd ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Bane sa o svoju korisť musí pobiť s Fennec, ktorá tiež bahní po odmene. Várka sa vydáva na záchrannú misiu a veci naberajú zaujímavý spád. Omega sa dozvedá pravdu, prečo je tak potrebná pre klonové impérium. Prevedenie: Veľmi dobrá časť kde sa v podstate stále niečo deje. Či už je to záchrana Omegy alebo boj medzi lovcami. 91% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som síce, že záchrana Omegy bude záležitosť na niekoľko epizód, možno zápletka až do finále, ale ok. Súboj nájomných lovcov ma bavil a celkovo to bolo vystavané dobre. Stále mi tu ale trochu chýba nejaký širší motív. Okrem naháňačky za Omegov. 80% Disney plus ()

Zajímavosti (4)

  • Když Omega spouští konzoli na opuštěné základně, zvuk jednotlivých „kliknutí“ je stejný jako v menu ve hře „Star Wars: Bounty Hunter“ z roku 2002, kde hlavní postavou je Jango Fett. (Veskoslav)
  • V klonovací nádrži, kterou uvolní Omega, je mrtvý Kaminoan. (Veskoslav)
  • Omega je tzv. perfektní klon 1. generace. Pouze dva klony se mohly „pyšnit“ takovou DNA. Klonový syn námezdního jezdce Jango Fetta, který byl předobraz pro klonové vojáky a Omega. Oba jsou zdrojem čistého, neupraveného genetického materiálu a jsou tedy vysoce ceněné pro Kamino a jejich klonovací zařízení. (Veskoslav)

Reklama

Reklama