foto

Bob Bergen

  • nar. 8.3.1964 (54 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příšerky pod hladinou
2009 Zataženo, občas trakaře
Zvonilka a ztracený poklad
2008 Horton
Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
2007 Divoké vlny
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Divočina
Svátky vem kačer
2005 Není Kronk jako Kronk
2003 Looney Tunes: Reality Check
Looney Tunes: Stranger Than Fiction
Looney Tunes: Zpět v akci
Medvědí bratři
2002 Lilo & Stitch
Planeta pokladů
Santa Claus 2
2001 Příšerky s.r.o.
Scooby-Doo a virtuální honička
2000 Není král jako král
Shangri-la Café, The
1999 Tarzan
Toy Story 2: Příběh hraček
Železný obr
1998 Looney Tunes Sing-Alongs
Pocahontas 2: Cesta domů
Quest for Camelot Sing-Alongs
Život brouka
1997 Bugs Bunny's Funky Monkeys
Herkules
1996 Dunston: Sám v hotelu
Space Jam
1995 Carrotblanca
See How They Grow: Desert Animals
See How They Grow: Jungle Animals
See How They Grow: Sea Animals
See How They Grow: Tree Animals
1994 Hon ran
1993 Dave
Kdopak to mluví 3
1991 Dobrák Rover
Křik
Let vetřelce
1990 Total Recall
1988 Hrůzná noc 2
1987 Lily C.A.T.

TV seriály

2014 Sonic Boom (TV seriál)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
2006 Vladařova nová škola (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
1996 The Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor (TV seriál)
1993 All-New Dennis the Menace (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1987 Fraggle Rock (TV seriál)

Dokumentární

2015 Remember the Sultana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace