Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlotaškařice, kde se frantíci snaží šlapat na plyn jak to jen jde. Komedie o agentovi ušitá na míru zralé hvězdě JCVD, které to v póze neberoucí se vážně celkem vážně sekne. Vrásky a těch pár let od osmdesátek mu neubírá na hbitosti a technice v akčních sekvencích a tak nejen mě překvapil a udržel jinak průměrný nápad s nevýraznými spolu účinkujícími pokupě. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je pekné, že sa niektorí akční dinosaury ešte snažia (mrk mrk, Bruce), ale na výsledok najlepšie pasuje príslovie: snažili sa najlepšie ako vedeli, ale dopadlo to ako vždy. Je to úplne rovnaké ako minulý Charhonov film On the Other Side of the Tracks + ako bonus Van Dammea. Je tam kopa naháňačiek, bitiek, popkultúrnych odkazov na filmy, viac či menej povedomých FR xichtov a nonstop sa tam kecá. Celé by to malo stáť hlavne na komediálnej stránke, ale mne to nepripadalo vôbec vtipné a ani raz som sa nezasmial. Vďaka tomu som mal pocit, že to má minimálne dvojnásobnú stopáž. Zápletka je debilná, postavy infantílne a otravné. Proste mi liezli na nervy. Van Damme sa fakt snaží, ale jeho rôzne reklamy sú stokrát vtipnejšie. Sem tam ale v tom marazme presvitne jeho charizma. Za niečo stoja snáď len bitky. Síce sa v nich často strihá a choreografia nie je extra náročná, ale aspoň tie dosahujú pozerateľný priemer. Celkovo je to ale neznesiteľná a často trápna nuda. Tak nejak už klasický nízky filmový štandard od Netflixu. 3/10. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání a o to bohužel větší zklamání. Trailer vypadal skvěle a já marně věřil, že nám Jean Claude naservíruje podobný hit, jako předtím seriál JCVJ. Bohužel režisér Charhon dokázal monumentálně zabít produkční zázemí Netflixu a veškerý Van Dammův komediální i akční potenciál. JCVD není tak starý, aby musel v každé druhé scéně vystupovat jeho kaskadér, takže buď ho během natáčení trápilo zranění, nebo se Netflix bál pojistit stárnoucí belgickou legendu. Už při první akcí jsem zoufale a smutně koukal, jak je to mdlé, nudné, bez náboje a s kaskadérem. Příběh je na hlavu, humor je šílená křeč a Van Dammův syn je presdržku. Obrovský potenciál natočit po 30 letech další operaci Corned Beef a vytáhnout Van Damma zas o kus výš dopadl tragicky. Belgická ikona na to má, ale to nesmí být režisér debil. Super jsou akorát jeho převleky, bitka v sauně a jedna honička. Snad mu dá ještě Netflix šanci. 40%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Van Damme nikdy nebyl mou nejoblíbenější akční hvězdou, ale jeho filmografie mi nijak výrazně nevadí, přestože je většina spíše pod průměrem a skutečně dobrých filmů, bych napočítal na prstech obou rukou a nepotřeboval bych ani zdaleka všechny prsty. Poslední žoldák je spíše zvláštní komedií než akčním filmem a nechci ho nazývat blbostí, tak napíši jen, že mě prakticky vůbec nebavil. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Invaze Žána na Netflix u mě vyvolala nadšení. Spojení akční legendy, francouzské komedie a utahování ze sebe sama, mi zněla skvěle. První na co jsem si vzpomněl byl Špión se Stathamem. Říkal jsem si, kéž by se to roli právě Jasona blížilo. Bohužel se tak ale neděje. Když už to tak může vypadat, jakoby se stroj zadrhne. Když se tvůrci touto cestou vydali, měli jít až na dřeň. Zde jsem ale dostal jen Žána, otravnýho syna a pár postav z nichž mi přišla zábavná pouze chlápek z ambasády. Ten trouba si kradl všechen prostor pro sebe a byl skvělý. Musím říct, že i když to celé má "jen" 110 minut, přišlo mi to o dost delší.  U mne zklamání za 55 procent. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)
  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)

Reklama

Reklama